dinsdag 10 augustus 2021

"Reissector" wil dat "overheid" sneltests betaalt, ook na augustus... Pardon?!!!

Op de radio hoorde ik gisteravond dat "de reissector" vindt dat de "overheid" ook na juli en augustus de sneltests moet betalen voor de reizigers die zonder zo'n test niet naar het buitenland mogen om vacantie te vieren (zie ook bij het bericht hierover bij BNR vanochtend). En onder vacantie vieren kan bijv. verstaan worden: zich een huiskanker laten aansmeren, zich volgieten met goedkope drank of met wat dan ook. Maar het kan natuurlijk ook gaan om mensen die een zomercursus willen volgen in een andere taal (laat ik niet alles negatief zien).

Laat ik maar eens bij het begin beginnen de overheid betaalt niks! Wat die overheid zogenaamd betaalt gebeurt met geld dat door de belastingdienst bij elkaar gegraaid is uit de zakken van de belastingbetaler. En de belastingbetalers zijn vooral gewone mensen, dus de loonslaven en de participatieslaven. Het komt er nu dus op neer dat mensen die niet op vacantie gaan (om wat voor reden dan ook, bijvoorbeeld omdat ze daar simpelweg geen geld voor hebben vanwege de onmenselijk hoge huur van hun woning of de torenhoge zorgverziekeringspremie, of omdat ze geen zin hebben om besmet te worden met de delta-variant van het Covid-19-virus), zouden moeten betalen voor de al dan niet ingebeelde behoeften van anderen....

En de Roverheid beslist waaraan ze ons geld uitgeeft op grond van het zogenaamde democratische mandaat dat ze gekregen heeft van de kiezers in de bananenmonarchie der Nederlanden. Op grond daarvan wordt ook geld over de nodige balken gesmeten om een peperduur Boeing-"regerings"vliegtuig aan te schaffen omdat Zijne Koninklijke Willem perse niet in een Fokker wil vliegen, en met ons geld wordt ook de uitkering voor Willem en de zijnen betaald, waarmee hij omstreden woningen laat bouwen in Mozambique en Griekenland (de bewaking daarvan komt uiteraard ook uit onze zak) en een speedbootje van twee miljoen koopt, omdat hij dat "heel graag wilde hebben" volgens Máxima (zie VRT op 18 mei dit jaar).

Om terug te komen op het bericht over die sneltests: het is natuurlijk volstrekt absurd en lachwekkend (als het niet zo asociaal droevig zou zijn), dat de belastingbetaler moet betalen voor de reisjes (en andere hobbies - denk aan festivals) van andere mensen. Voor mijn hobbies krijg ik ook geen cent van de Roverheid, daarvoor moet ik alle kosten zelf betalen. Als mensen het dus zo nodig vinden om zich in een buitenland vol te gieten met goedkoop bier of weet ik wat te doen, laat ze er dan ook maar zelf voor betalen!

Geen opmerkingen: