zondag 7 november 2010

Nieuwe schofterige kletspraatjes van de SuperRat...

Na de stommiteiten die NAZInger gisteren uitkraamde in Santiago de Compostela (zie mijn vorige artikel), heeft de Rat van Rome vandaag nieuwe leugens uitgeslagen in Barcelona, waarbij op de eerste plaats mijn oog viel op het feit dat "de Kerk zich verzet tegen alle vormen van ontkenning van het menselijk leven (...)" (La Vanguardia, vandaag).

Ze veranderen kennelijk nogal gemakkelijk van mening daar in Rome, en dan te denken dat ze beweren de eeuwige waarheid van hun god te vertegenwoordigen, althans volgens hun eigen interpretatie van hun heilige sprookjesboek, de bijbel, die zichzelf overigens op tal van plaatsen al tegenspreekt. Het is maar wat je waarheid noemt!

Is hij soms vergeten hoe de Spaanse Conquistadores in Zuid-Amerika miljoenen mensen vermoord hebben met het excuus van de verspreiding van het ware, apostolische en katholieke, geloof; of hen die vielen onder de valse en belachelijke beschuldigingen van de Inquisitie, waarvan Maledictus XVI in het verleden zelf directeur was; of van hen die uitgemoord werden met wapens, die eerder door priesters en bisschoppen gezegend waren, zoals in de Spaanse Burgeroorlog, of onder de dictatuur van Augusto Pinochet in Chili, of door de nazi's in de Tweede Wereldoorlog met de stilzwijgende goedkeuring van paus Pius XII?

Bij een demonstratie tegen het bezoek van de paus aan Barcelona viel vandaag in ieder geval een erg duidelijke leus op: "een kerk die verlicht is er een die brandt" (La Vanguardia, hoy).

Geen opmerkingen: