zaterdag 19 juli 2014

Onderste steen moet boven, ZEGT Rutte...

Mark Rutte stelde gisteren in een persconferentie dat ten aanzien van de vliegramp in Oekraïne "de onderste steen boven [moet]". De daders moeten hun gerechte straf krijgen en eerder zal Rutte niet rusten... Dat BEWEERT hij althans. (NOS gisteren).

Waarom maakt die volksverlakker zich ineens wel druk? Ongetwijfeld niet vanwege de slachtoffers en hun nabestaanden, want in het verleden heeft hij zich ook nooit druk gemaakt over de slachtoffers van zijn walgelijke a-sociale wanbeleid. Hij heeft ook nooit moeite gedaan om onderste stenen boven te krijgen als het ging om Demmink, of bijv. de strapatsen van figuren als Van Opstelten en Teeven.

Misschien heeft Obama hem wel een belangrijke rol beloofd in de derde wereldoorlog, waar Obama al lang op aan zit te sturen, omdat die immers de enige manier is om de zieltogende Verengdestaatse economie weer op de been te helpen.

Obama heeft zich trouwens ook weer eens van zijn slijmkant laten zien door te beweren dat de VS "schouder aan schouder staan met Nederland in hun verdriet". (Financieele Dagblad gisteren). Niet alleen is die bewering taalkundig gezien een wangedrocht (maar dat kan aan de vertaling liggen), maar ik geloof er ook geen bal van. Diezelfde Obama is ook al jaren aan het slijmen over de rechten van de Palestijnse bevolking, maar in al die jaren heeft hij nog nooit daadwerkelijk iets gedaan aan de oorlogsmisdaden van Israel. Ook aan de huidige nieuwe golf moordpartijen tegen de bevolking van de Gaza-strook doet hij niks.

Zijn bewering over die Verengdestaatse schouders is zoïzo volstrekt ongeloofwaardig, aangezien de hele gang rond dit neergehaalde vliegtuig in bijna alles doet denken aan een klassieke valse-vlag-operatie, waarin de VS gespecialiseerd is.

Maar eh... als Rutte dan toch die stenen allemaal losgewrikt heeft, kan hij ze misschien over zijn kabinet uitstorten, dan komt er toch nog iets goeds uit deze ramp!

2 opmerkingen:

Aart van Wijngaarden zei

Die smeerlap van Rutte is een Homo of een Pedofiel, immers tijdens zijn opleiding werd over Rutte gezegd: Rutte houdt niet van kutte. En die onsterste steen, gooi die maar op zijn pleuriskop. Kijken of ie dan nog zo stom glimlacht.

Dwarslezer / Entrelector zei

Beste Aart, het zal me eerlijk gezegd worst zijn of Rutte homo is of pedofiel (zolang ie maar met zijn poten van kinderen afblijft). Het enige was hij moet doen is oprotten, bij voorkeur met zijn hele "Haagse Bluffers"-bende, en definitief. Misschien kunnen ze een keer ergens gaan hersenstormen en zich in de daarbij ongetwijfeld ruim ingecalculeerde tijd voor ontspanning overgeven aan iets als lawine-duiken...