zaterdag 2 februari 2008

Hoe de oppositie op 9/11 monddood gemaakt werd

Het volgende artikel werd eerder vandaag door Freeman gepubliceerd op de blog Schall und Rauch:

Als je iemand erin wilt laten lopen, moet je ervoor zorgen dat die niet met tegenargumenten kan komen.

Bij mijn omvangrijk onderzoek naar de gebeurtenissen van 9/11, ben ik op een feit gestoten dat maar weinig bekendheid heeft gekregen. Eén week vóór 11 september 2001 heeft het FBI systematisch Arabische en moslim-websites in de VS gesloten.

Was ook dit weer een toeval, of moest hiermee een oppositie monddood gemaakt worden?

Op 7 september meldde de BBC dat moslimleiders in de VS het FBI beschuldigden van een "anti-moslim heksenjacht", nadat het FBI de kantoren van een internetprovider voor het Midden-Oosten in Texas bij een razzia overvallen had.

Een 80 man sterke anti-terreureenheid doorzocht op woensdag 5 en donderdag 6 september 2001 de kantoren van de Texaanse InfoCom Corporation.

Deze firma host een groot aantal Arabische websites, waaronder die van de grootste Arabische TV-nieuwskanalen.

De Amerikaanse moslims beschouwen deze actie als een nieuw hoofdstuk in de lange reeks pogingen van de Pro-Israel lobby om de oppositie te intimideren en monddood te maken, die zich van de brutale op apartheid lijkende bezetting van Palestina wil bevrijden," zei een spreker van de coalitie van de moslimgroeperingen.

(Indertijd kenden ze natuurlijk de ware reden voor de razzia nog niet; 9/11 gebeurde pas een week later.)

De firma InfoCom zei dat de razzia de sluiting van de websites van 500 klanten betekende. Een advocaat van de firma InfoCom zei, dat de firma geen contact had met terreurorganisaties en dat ze met het FBI zou meewerken.

Zie het artikel van 6 september op IslamOnline.net.
Zie het artikel op 7 september bij de BBC.
Zie het artikel op 7 september bij Reuters.
Zie het artikel van 10 september in de Guardian die meldde:
Vijfhonderd websites, velen met een Arabische of moslim-achtergrond, vielen afgelopen woensdag uit toen een anti-terreureenheid InfoCom Corporation in Texas binnenviel.

De eenheid van 80 personen, die het IT-bedrijf overviel, bestond o.a. uit FBI-agenten, agenten van de Secret Service, agenten van de diplomatieke veiligheidsdienst, belastinginspecteurs, immigratie-ambtenaren, douanefunctionarissen, ambtenaren van het ministerie van handel en computerexperts.

Drie dagen later waren ze nog steeds in het gebouw, naar bericht bezig met het copiëren van elke harde schijf die zij konden vinden. InfoCom host websites van talloze cliënten in het Midden Oosten, waaronder al-Jazeera (het satelliet TV-station), al-Sharq (een dagblad in Qatar) en Birzeit (de Palestijnse universiteit op de westelijke Jordaanoever).
Ik ga ervan uit dat men zo elke mogelijkheid van oppositie en tegenargumenten wilde uitsluiten tegen de officële versie dat 9/11 was uitgevoerd door Arabische terroristen. Zo kon een eenzijdig griezelverhaal verspreid worden door de gelijkgeschakelde westelijke massamedia, dat het de "slechte Arabieren" geweest waren.

Als je iemand iets in zijn schoenen wilt schuiven, zoals dat Bin Laden en 19 Arabische terroristen samen de aanslagen van 9/11 uitgevoerd hebben, dan moet je er vooraf voor zorgen, dat de Arabische media, die de zaak van een andere kant zouden kunnen belichten, niet meer gehoord kunnen worden. Dit uiteraard met het gebruikelijke voorwendsel dat men "terreur" moet bestrijden. En het belangrijkste en snelste medium is het internet.

Wat een toeval dat juist een week na de razzia en het tot zwijgen brengen van de websites, 9/11 plaatsvond, waarvan toch de Amerikaanse veiligheidsdiensten en de regering beweerden dat ze daar helemaal niets van wisten, dat ze volledig verrast waren, en dat ze daarom niets hadden kunnen doen om de aanslagen te verhinderen.


Internet-Verbindingen in de moslimwereld onderbroken

Waarom kom ik hier nu op terug?

Omdat op mysterieuze wijze alle internetverbindingen in het Midden-Oosten, in Iran, Pakistan en India sedert enkele dagen onderbroken zijn (behalve in Israel). Dit ten gevolge van door scheepsankers kapotgetrokken kabels op de zeebodem, naar vermeld.

Zie hier een artikel in de International Herald Tribune van 1.2.2008.

Er zijn VIER onderzeese kabels op VIER verschillende plaatsen kapotgetrokken. Twee in de Middellandse Zee bij Egypte en twee in de Perzische Golf.

Raad eens hoe dat gebeurd is.

Schepen die hun ankers over de zeebodem lieten slepen hebben dit in alle VIER de gevallen veroorzaakt. Een dergelijke schade is uiterst zeldzaam en al helemaal als het tegelijk op VIER verschillende plaatsen gebeurt.

Wat een toeval dat dan ook nog eens aan dít toeval herinnert:

„DRIE wolkenkrabbers storten alledrie volledig in, terwijl er maar TWEE door een vliegtuig getroffen waren".

Dit soort toevallen bestaat absoluut niet. Moet er soms iemand blind en doof gemaakt worden?

Het doortrekken van de kabels in de Middellandse Zee vond plaats op 8,3 km voor de kust van Alexandrië, op de zeeroute tussen Egypte en Italië.

Hier vind je een kaart met alle onderzeese kabels ter wereld en de situatie in het oosten van de Middellandse Zee vind je op nevenstaand kaartje.

De bezitter van de kabel in de Perzische Gold, Falcon Cable UK, zei dat de kabel op vrijdag om 05:59 uur GMT op 56 km van de kust van Dubai kapotgetrokken werd en dat er nu een reparatieschip onderweg is, dat in de komende dagen verwacht wordt.

Kruisen daar niet voortdurend oorlogsschepen van de VS? Wat een toeval!

Ik ben zelf kapitein, heb alle papieren en heb zelf met een zeilboot over de wereldzeeën gevaren. Daarom weet ik dat de onderzeese kabels op alle zeekaarten aangegeven zijn en dat ze in de omgeving van de kust met boeien en waarschuwingsborden zijn gemarkeerd. Geen enkele kapitein kan het zich veroorloven hierop geen acht te slaan en de kabels met zijn anker te beschadigen. En dat gebeurt dan op VIER verschillende plaatsen en ook nog eens gelijktijdig, waarbij alleen de moslimwereld getroffen wordt en dan nog speciaal Iran? Daar moet iets aan de hand zijn!

Hangt dat soms samen met de opening van de nieuwe Iraanse oliebeurs, waar de olie dan niet meer in dollars, maar in andere valuta verhandeld wordt? Dit vormt een zeer groot gevaar voor de dollar, die dan nog verder zal kelderen. (Press TV)

Of misschien een op 9/11 lijkende operatie tegen Iran?

Laat ons nog eens teruggaan naar de geschiedenis met de motorboten in de Straat van Hormuz, toen Iran meteen via het internet een video beschikbaar stelde en daarmee de Yankees als leugenaars aan de schandpaal nagelde. Is het de bedoeling een ontmaskering van een toekomstige "aanval" te verhinderen? De volgende oorlog vindt ook via het internet plaats!!

Hier nog een klein lesje uit de geschiedenis:

Aan het begin van de Eerste Wereldoorlog beschikte Duitsland over vijf transatlantische kabels die door het Kanaal liepen. De ene liep van Brest in Frankrijk naar Vigo in Spanje, een liep naar Tenerife naar Noord-Afrika en twee naar New York via de Azoren. De eerste Britse actie in de oorlog was het doortrekken van deze vier kabels met het kabelschip Telconia. Er bleef er daarna nog maar één over, die naar West-Afrika en Zuid-Amerika. Daardoor werd Duitsland van de buitenwereld afgesneden en gedwongen de krachtige radiozender in Nauen bij Berlijn te gebruiken voor de communicatie. Daardoor konden echter de berichten door de Britse geheime dienst gemakkelijk worden opgevangen en ontcijferd.

Het verbreken van de communicatie met de buitenwereld is een van de eerste acties die in een oorlog plaatsvinden, om zo de vijand blind en doof te maken. Ik ga ervan uit, dat de Yankees, maar ook de Russen, erop gedoken zijn en elke zeekabel niet alleen van afluisterapparatuur, maar ook van explosieven voorzien hebben, zodat ze deze met een druk op de knop kunnen vernietigen.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Zou je misschien een link kunnen geven naar die vierde kabel (en waar) want ik kom maar tot 3.

Sea Me We 4 voor de kust bij Marseille, Flag's Europe-Asia kabel 8.5km voor de kust bij Alexandria, FLAG's FALCON kabel 50km voor de kust bij Dubai.

bvd

Dwarslezer zei

Volgens het door de schrijver alsnog bijgevoegde kaartje zouden er voor Alexandrië twee kabels doorgetrokken zijn. De twee kabels in de Perzische Golf zouden dan moeten worden gecorrigeerd in één in de Perzische golf en één bij Marseille.