vrijdag 8 februari 2008

Nieuw bewijs gevonden...

Het is althans ongetwijfeld de bedoeling van het Verenigdestaatse Ministerie van Oorlog dat we aannemen dat de vrijgegeven beelden daadwerkelijk afkomstig zijn uit een Al Q'aida trainingsvideo voor kinderen. Deze zou in Irak gevonden zijn. Er zou onder meer te zien zijn hoe kinderen leren mensen te kidnappen en te doden. (zie Metro vandaag; helaas niet in de RSS-feed)

In het bericht van
de Volkskrant over deze video's wordt Verenigdestaatse schout-bij-nacht Smith geciteerd, die gezegd zou hebben: "Al Qaida in Irak probeert de volgende generatie Irakezen te vergiftigen". Hij vergeet er alleen bij te zeggen dat vóór de Bushiaanse invasie Al Q'aida niet actief was in Irak, en dat de huidige generatie Irakezen vergiftigd is (ook letterlijk met o.a. verarmd uranium!) door het leger van de schurkenstaat V.S.

Aan de kwaliteit van de beelden te zien is de video gemaakt in dezelfde studio die de foto's geleverd had waarmee "onomstotelijk" bewezen werd (tenslotte was ook 'onze' minister-president Balkje daarvan absoluut overtuigd) dat Irak in het bezit was van massa-vernietigingswapens. Ook deze keer zullen Balkenende en andere lakeien van de kapitalistische internationale zich beslist laten overtuigen van de authenticiteit van deze vondst.

Het is alleen een beetje vreemd dat op een beeld duidelijk een datum te zien is volgens de Gregoriaanse jaartelling in plaats van de (zeker bij fundamentalistische moslims gebruikte) hegirische kalender...

Geen opmerkingen: