vrijdag 1 april 2022

Met dank aan het kiesvee dat voor Rutte IV gezorgd heeft!

Terwijl de Haagse Hufters van de Nederlandse Roverheid ons enkele maanden geleden nog stil probeerden te houden met (ongeloofwaardige) voorspellingen van een inflatie van ongeveer 2%, meldt het Financieele Dagblad vandaag dat de inflatie in Nederland intussen is opgelopen tot bijna 12%, een percentage dat we in de laatste 50 jaren niet meer gezien hebben.

Volgens Rutte en kornuiten is er kennelijk niets (of maar weinig) aan de hand, want alleen de mensen met de allerlaagste inkomens krijgen een fooitje van een paar honderd euro, een bedrag waarmee de gemiddelde grootgraaier zijn sigaar aansteekt.

En uiteraard wordt er al helemaal niet besloten om de prijzen te maximaliseren. Stel je voor, dan hoeft de club van Rutte in de toekomst niet meer te rekenen op leuke baantjes bij hun grootgraaiende kapitalistische  vriendjes.

En, lieve lezertjes, dat hebben we allemaal te danken aan het stomme Nederlandse kiesvee dat elke keer opnieuw, zonder nadenken blijft stemmen voor dezelfde prutsers, die soms ook nog wel eens niet frauderen...

Geen opmerkingen: