donderdag 24 januari 2002

Goede muziekradio op de kabel!

Frits Spits ergert zich aan de kwalijke ontwikkeling van muziekradio in Nederland -en hij niet alleen.

Binnenkort is een behoorlijk deel van Nederland niet meer aangewezen op de terreur van formats op de radio. Bij Radio Caroline (die vanaf 26 januari op de kabel komt in NO Nederland) heersen niet de computer of de luisteronderzoeken, maar de presentatoren. De presentatoren zijn er zelf verantwoordelijk voor de muziek die ze draaien en daarom is deze zender ook geen eenheidsprak, maar een zender met een enorme variatie aan muziek, waarbij de belangrijkste gemeenschappelijke factor bestaat uit het feit dat de presentatoren "hun" muziek kennen en deze enthousiast presenteren.

Degenen die Radio Caroline niet via de kabel kunnen ontvangen, hebben de mogelijkheid er via de satelliet naar te luisteren of via het Internet.

Iedereen die net als Frits en ik meer dan genoeg heeft van de zielloze en onderling uitwisselbare programma's die in Nederland worden uitgezonden, heeft nu dus de mogelijkheid weer eens goede muziekprogramma's te horen: 24 uur per dag! Voor meer informatie www.radio-caroline.nl

Geen opmerkingen: