maandag 29 december 2008

Leuke vrienden hebben die Israeli's!

De Bush-bende heeft (uiteraard) de kant van Israel gekozen, ondanks de moordpartijen, die Israel aan het uitvoeren is op de bevolking van de Gaza-strook, waarbij nauwelijks onderscheid wordt gemaakt tussen burgers en militairen.

In de woorden van Condoleezza Rice, Bush' minister van buitenlandse zaken:
"De Verenigde Staten veroordelen de herhaalde raket- en mortier-aanvallen tegen Israel krachtig en houden Hamas verantwoordelijk voor het verbreken van het bestand en voor het hervatten van het geweld in Gaza. Het bestand moet onmiddellijk hersteld worden. De Verenigde Staten roepen alle betrokkenen op om aandacht te besteden aan de dringende humanitaire behoeften van de onschuldige mensen in Gaza." (New York Times van gisteren)

Waarschijnlijk baseert mevrouw Rice haar ideeën op de gelijkgeschakelde Nederlandse pers of op de Israelische propaganda, want anders zou ze in enkele regels tekst nooit zoveel walgelijke onzin gepropt krijgen. Is er dan in die hele Bush-bende niemand die bijv. Haaretz leest? Dit is een Israelische krant die (in het Engels ook nog eens) wél de waarheid durft te publiceren!

Nog zo'n vriend(innet)je van de Israeli's, dat er geen bal van begrepen heeft, stuurde mij anoniem (maar dat zegt niets, want zijn/haar IP-adres is bekend!) de volgende reactie:
Flikkersteen op Shelley May! Islam heeft alleen dood en verderf gebracht! Ik pis in de richting van Mekka.
Niet alleen heeft deze anonimus/anonima duidelijk geen enkel idee van de hoogstaande cultuur van de Arabieren in de Middeleeuwen (zijn/haar eigen niveau is overigens bepaald niet om over naar huis te schrijven!), maar hij/zij heeft ook niet begrepen dat het helemaal niet gaat om de Islam, maar uitsluitend om Israel (en niet de joden, ook al doet de staat Israel net alsof het gaat om de bescherming van het jodendom). Integendeel, het is uitsluitend om het volledige Palestijnse gebied in handen krijgen, zonder de (door Israel) als minderwaardig beschouwde Palestijnen. Hiervoor lapt Israel al decennialang talloze resoluties van de Verenigde Naties aan zijn laars (met de steun van de Verenigde Staten en het grootste deel van de Europese Unie).

Na de Tweede Wereldoorlog werd de Nederlandse joden (ik vermeld dit maar even, omdat Israel zich zo graag als "Joodse Staat" afficheert) verweten dat ze zich zo weinig verzet hadden tegen de nazi's. Israel zou dus eigenlijk alleen maar respect moeten hebben voor de strijders van Hamas, die zich met de moed der wanhoop blijven verzetten tegen het zwaarbewapende Israel...

P.S.: Kan misschien iemand me vertellen wie die Shelley May is?

1 opmerking:

Anoniem zei

hij is zo'n dapper baasje

Ooit, in een ver verleden (19 dec. 2006) schreef jij een artikeltje "Is de Islam dan tóch gezond? Schijnbaar wel!" naar aanleiding van een ingezonden brief in de Metro van zijn hand, waarop ik reageerde. Jij noemde hem "de stem van gezond Nederland", ik vond hem een "schijnheilig (ver)boontje".
Dat hij uit is op effektbejag moge duidelijk zijn, want eens in de zoveel tijd speurt hij het net af, zoekend naar wie zijn naam ijdel gebruikt heeft, en zeker als dat in kombinatie gebeurt met negatieve opmerkingen over zijn heilsstaat.

Vreemd natuurlijk dat hij niet eerder op jou of mij reageerde, maar misschien hebben de verhoogde terroristische aktiviteiten van zijn geliefde land van de laatste week hem wel een stevige stoot adrenaline bezorgd.
Hij ziet die laffe moordpartij natuurlijk niet als zodanig (liefde is blind, of gehersenspoeld), maar als gerechtvaardigd - dat heeft waarschijnlijk iets te maken met zelotig zionisme, of is dat dubbelop? Op m'n eigen pagina ga ik hier wat uitgebreider op door.

Het nieuwe jaar is inmiddels begonnen, vuurwerk is er de afgelopen dagen voor een eeuwigheid verstookt in het midden-oosten (helaas vielen daarbij ook voor zo'n periode doden en gewonden).
Wij hebben dan wel geen champagne om 2009 mee in te drinken, maar chauffeurswijn (half wijn, rood, half spuitwater) is minstens zo lekker.

Obama mag dit jaar laten zien of de veranderingen die hij zegt voor te staan, verbeteringen zullen zijn, en daarmee bedoel ik verbeteringen voor anderen dan de NWO-leden, daarmee bedoel ik dat de Verengde Staten hun zelfverzonnen plicht opgeven om de wereld met dodelijk geweld om te vormen naar hun verziekte beeld van wat demokratie zou moeten zijn, en dan hoop ik dat 2009 voor iedereen meer vrijheid en voldoende voedsel en leefruimte brengt (wat een ander tekort heeft, zou ik weleens teveel kunnen hebben) - mijn verdere wensen en verwachtingen horen hier niet thuis.