zondag 5 mei 2013

Nog een reden te meer om Israel te isoleren en te boycotten

In een eerder berichtje riep ik vandaag mijn lezers al op om Israelische producten te boycotten, omdat een groot deel van de opbrengst van de Israelische handel terechtkomt bij het Ministerie van Oorlog van die schurkenstaat.

Mijn woorden waren nog niet koud of het Israelische leger bestookte de Syrische hoofdstad Damascus met raketten. Overigens blijkt Israel ook afgelopen vrijdag al een raketaanval op Syrië te hebben uitgevoerd [zie NRC/Handelsblad van vandaag].

Het zou me absoluut niets verbazen wanneer Israel daarmee de spanning in het Midden-Oosten nog verder wil laten oplopen. Het Iraanse régime heeft intussen al opgeroepen tot actie tegen Israel [zie de Volkskrant van vandaag]. Hopelijk komt het niet zo ver, maar waarschijnlijk is het veeleer de bedoeling van Israel om Obama over te halen nu dan toch eindelijk een aanval uit te voeren op Iran.

Het moge hoe dan ook duidelijk zijn dat Israel, daarbij gesteund door de hoofdverantwoordelijken voor bijna alle ellende in de wereld, het régime van de Verenigde Staten, en met de kruiperige steun van de Haagse Bluffers, niet ophoudt met zijn agressieve politiek. Aangezien van de kant van het Nederlandse PVVDA-régime geen steun verwacht hoeft te worden voor de wereldvrede, is het écht aan ons om te doen wat we kunnen. In dit verband is dat het boycotten van producten uit Israel.

Geen opmerkingen: