vrijdag 27 januari 2006

Is er nog hoop voor Nederland?

Is dat eigenlijk nog wel een vraag? In hoeverre kun je het Nederlandse régime nog democratisch noemen? Ze zijn inderdaad volgens de daarvoor gestelde regeltjes gekozen en aan de macht gekomen, maar daar houdt het dan qua democratisch gehalte ook helemaal mee op.

Die ene Surinaamse mevrouw werd na 9 uur "werk" met een luxe wachtgeldregeling afgedankt, omdat ze gelogen had over haar oorlogsverleden bij Bouterse, maar de drie partijen die momenteel in Nederland aan de touwtjes menen te mogen trekken, zitten ondanks al hun leugens (ik noem er maar één: vóór de verkiezingen hadden de drie partijen beloofd dat de kerncentrale in Borssele in 2013 gesloten zou worden, maar intussen hebben ze alledrie beslist dat het kreng tóch tot 2033 in werking blijft) nog steeds stevig in die vreselijk lelijke blauwe stoelen en ze worden op geen enkele manier gestraft voor hun bedrog.

Het is dan ook geen wonder dat ze Nederland in navolging van het voorbeeld van hun Big Brother Bush steeds meer in een politiestaat aan het veranderen zijn, zogenaamd om het terrorisme te bestrijden -en dat dan omdat George Double-Me dat zo wil-, maar in feite alleen om de burgers steeds meer te kunnen onderdrukken. Daarvoor werd de legitimatieplicht ingevoerd, zogenaamd om de openbare orde te beschermen, maar de eerste slachtoffers waren enkele meisjes met een kapot achterlicht die geen ID bij zich hadden. O, o, o, wat liep die openbare orde toch een gevaar!

Voorlopig worden in Nederland nog niet -zoals in de V.S.- stiekem telefoongesprekken afgeluisterd (laat ik liever zeggen, dat we er in ieder geval nog niets over gehoord hebben), maar het is wel de bedoeling dat alle gegevens van telefoon- en internetverkeer gedurende een behoorlijke tijd bewaard moeten worden, en het ergste is dat veel mensen niet eens beseffen dat dit maar eerste stapjes zijn in de richting van een jodenster of een roze driehoek (onder het motto: "Als je niks te verbergen hebt, hoef je je daar toch niet druk over te maken?").

De pogingen tot 'verdeel en heers' zijn overigens al lang zichtbaar: Turken en Marokkanen worden steeds meer vooral als moslims gezien, en "iedereen" weet inmiddels dat moslims terroristen zijn [voor de duidelijkheid: dat is NIET MIJN MENING], en nu begint minus-ter Verdonk de verschillen nog eens meer te benadrukken door de aandacht te vestigen op mensen die geen Nederlands spreken.

In België heb je een club die "Eigen volk eerst" schreeuwt. Daarop heeft (had althans) het Nederlandse régime kritiek, maar ik kan me niet aan de indruk onttrekken dat in Nederland de diverse bevolkingsgroepen heel wat meer tegen elkaar uitgespeeld worden (en zich ook tegen elkaar laten uitspelen!) dan in België.

Zo lees ik vandaag in de Metro dat minus-ter Donner heeft gemeld dat "Nederland twee haatzaaiende satellietzenders uit het buitenland [heeft] laten blokkeren". Hij betreurt het dat die zenders misschien nog via het Internet te bekijken zijn, maar volgens Dommer moet dit probleem "in EU-verband [...] worden aangepakt".

Jaja, wel een grote bek wanneer in China en Iran bepaalde Internet-sites geblokkeerd zijn, maar intussen wél vinden dat dat eigenlijk in de EU ook zou moeten kunnen.

Het Nederlandse régime begint dus toch wel steeds meer kenmerken van een totalitait régime te vertonen. Hoe lang zal het nog duren voordat Balk & Co. hun ware gezicht écht durven laten zien? Misschien een staatsgreep vóór de volgende verkiezingen?

Geen opmerkingen: