donderdag 23 maart 2006

Nederlands régime doet alles voor de oorlogsindustrie.

Minus-ter Dekker (die van de ongeremde huurverhoging, inderdaad) heeft gisteren aan staatssecretaris van der Knaap van het minus-terie van Oorlog geschreven dat wat haar betreft nog een hectare bos uitgeroeid moet worden in het Limburgse Schinveld. En dat allemaal ten dienste van een Duits vliegveld, dat dient voor AWACS-radarvliegtuigen. (Metro vandaag).

Wanneer mensen uit de omgeving van Schiphol klagen over de overlast van het vlieg-tuig, krijgen ze te horen dat ze dan maar niet bij Schiphol hadden moeten gaan wonen (terwijl veel van die mensen er al woonden in de tijd toen er op Schiphol misschien elke dag tien fokkertjes landden en opstegen).
Wanneer de (vanuit Washington gecontroleerde) NATO een vliegveld aanlegt vlakbij een groot bos en klaagt over dat bos, wordt er ineens heel anders gereageerd. Ze krijgen niet te horen dat ze daar maar eerder aan hadden moeten denken, maar het Nederlandse régime gaat kruiperig en slaafs door de modder en drukt haar walgelijke kapplannetjes door.

Geen opmerkingen: