woensdag 5 oktober 2005

VVD wordt écht Partij voor Engerds

Veel mensen (degenen die geen moeite hebben met zelf nadenken) hadden natuurlijk al door dat de VVD vooral aantrekkelijk is voor enge mensen (en voor mensen die zich laten meeslepen door enge gedachten en vooroordelen).

Door een opmerking van minus-ter Dekkers (de huur-moordenares) in HP/De Tijd (waaruit vandaag in het Brabants Dagblad wordt geciteerd) wordt dit nu ook min of meer de officiële doctrine van de VVD. Ik kan althans niets anders concluderen uit haar opmerking dat deportatie-koningin Verdonk de nieuwe lijsttrekker van de VVD zou moeten worden.

Aangezien de enige verdienste van deze mevrouw bestaat uit het met harde hand deporteren van mensen met een niet-germaanse achtergrond, kán het niet anders dan dat mevrouwtje Kwekker wil dat de kiezer het idee krijgt dat de VVD er wel voor zal zorgen dat alle niet-germanen op korte termijn uit Nederland verdwijnen. VERDOMD als het niet waar is!

Droogkloot Van Aartsen heeft intussen zichzelf al aangemeld voor de lijsttrekkerspositie en Wiegel (wereldberoemd door de snotpegel die Opland hem altijd aanmat) wil daarover in maart of april nadenken.

Het zal nog een moeilijke keus worden voor de partijleden: wat moet je nou kiezen wanneer je drie non-valeurs krijgt voorgeschoteld? Misschien de hele partij maar opheffen en en masse verhuizen naar het land van de onbegrensde mogelijkheden? Dan krijgen we meteen een heleboel ruimte bij in Nederland (en in de VS kunnen ze niet veel kwaad aanrichten: vergeleken met de club van George Double-Me zijn de VVD-ers nog brave koorknaapjes)!

Geen opmerkingen: