donderdag 27 juli 2006

Overal ellende (en steeds zitten de VS erachter!)

Je kunt het zo gek niet bedenken of de VS zitten erachter als het iets slechts is. Ik weet dat het eigenlijk geen nieuws is, want iedereen weet bijvoorbeeld dat de VS (en in slaafse imitatie daarvan de "beschaafde" westerse wereld) met een rotgang alle natuurlijke hulpstoffen aan het opstoken zijn.

Toch kon ik het niet laten om er weer maar eens op terug te komen, toen ik op mijn screensaver koppen van NOS Teletekst zag langskomen over:

• Twee Nederlandse soldaatjes die in Afghanistan zijn omgekomen toen hun helicopter neerstortte. Als het niet aan de VS gelegen had, hadden die soldaten niet in Afghanistan hoeven te zitten. Trouwens ook het Nederlandse régime is hieraan schuldig en eveneens alle leden van de Tweede Kamer die instemden met de 'vredesmissie', waarvan iedereen al kon weten dat er geen sprake zou zijn van een 'vredesmissie'. Minus-ter Kamp zou daarom beter (samen met al zijn medeplichtigen) ritueel zelfmoord kunnen plegen dan schijnheilig te verklaren dat hij meeleeft met familie, vrienden en collega's.

• Het Israelische leger dat zwaardere luchtaanvallen wil uitvoeren op Libanon, want bij gevechten op de grond zijn gisteren negen soldaatjes omgekomen - en dat kan natuurlijk niet: wel honderden burgers uitmoorden, maar soldaatjes mogen vooral niet lijden onder hun oorlogsmisdaden. Ook deze oorlog zou niet mogelijk zijn geweest als de VS niet onvoorwaardelijk achter het Israelische wanbeleid hadden gestaan (en nog staan).

• 25 of meer doden bij een aanslag in Bagdad. Dankzij de "vredespolitiek" van George Double-Me Bush en zijn medeplichtigen Blair, Balk en nog een stelletje andere minkukels moordt de ene helft van de Irakese bevolking de andere helft uit. Bush doet alsof hij het erg vindt, maar uiteraard wordt het voor hem met elke dode Irakees weer gemakkelijker om de macht helemaal naar zich toe te trekken. En ook om de Verenigdestaatse soldaatjes laat hij beslist geen traan. In zijn ogen moeten het losers zijn, anders zouden ze niet in het leger zitten...

Geen opmerkingen: