dinsdag 26 augustus 2014

Red ons van "onze" nep-regering en van onze on-democratie!

PvdA-genie en leugenaar (zie mijn artikel Wouter Bos heeft Alzheimer... van 9 december 2008) Woutertje Bos gaf indertijd te kennen dat het niet onvermijdelijk was dat Nederland in een recessie terecht zou komen (de Volkskrant van 13 april 2008), nadat Eerste Minkukel Balkenende ons al jarenlang had voorgehouden dat na het zuur "volgend jaar het zoet" zou komen. "Zoet" wat, zoals we allemaal al weten, en ook al konden weten toen de Balkende Ellende ons stond te belazeren, nooit gekomen is, en in plaats waarvan het "zuur" alleen maar bitterder is geworden.

Trouwens ook staatssecretaresse Jetje Klunsma (toevallig [?] ook van de PvdA) van Asociale Zakken belooft nog steeds "zoet" met de nieuwe door haar voorgestelde pensioenregels (zie de Volkskrant van 23 dezer).

Om terug te komen op die halve belofte van Wouter Bush over onze mogelijke ontsnapping aan een recessie... Het Nederlandse régime kan ons dan wel (net zoals trouwens bijv. het postfastische Spaanse régime) al een hele tijd voorspiegelen dat de economie aan het herstellen is, maar desondanks wordt het risico van een nieuwe recessie steeds dreigender (de Volkskrant van vandaag), en wordt het langzaam onvermijdelijk dat de ECB overgaat tot QE (nieuwNederlands voor "kwantitatieve geldverruiming"), waarmee ik echt vrees dat de crisis dan pas écht in een vicieuze cirkel terecht gaat komen...

Geen opmerkingen: