woensdag 28 september 2005

Hoogervorst vindt het niet nodig...

Minus-ter Diepvries vindt het niet nodig om te voldoen aan de wens van het CDA om een stroppenpot te creëren voor probleemgevallen, die ontstaan bij/na de invoering van de Zorgverziekingswet per 1 januari 2006. Hij wil wel eventueel extra compensatie geven wanneer 'groepen burgers onvoorzien op onaanvaardbare wijze in hun inkomen worden getroffen'. (Metro vandaag)

Deze slimbo (die ook zo alwetend is dat hij volhield dat ME geen ziekte is, ofschoon de Gezondheidsraad vindt dat dat wél het geval is) heeft de eventuele compensatie met zoveel slagen om de arm gepresenteerd, dat een echte arm er wegens gebrek aan bloed van afgestorven zou zijn.

Het is wel duidelijk dat vóór volgende eeuw geen compensatie gegeven zal worden. Immers, het is het beleid van het huidige Balkenregime dat burgers uitgekleed worden, dus onaanvaardbaar zullen de gevolgen niet zijn. En onvoorzien natuurlijk ook niet, want iedereen met een beetje verstand (na de komende verkiezingen zullen we weten hoe veel dat er zijn) kan de ellende voorzien...

Geen opmerkingen: