zaterdag 9 september 2006

Haagse schoftenstreek!

Sorry voor de gewone Hagenezen, ik verwijs natuurlijk naar het gespuis dat in het met de steun van hare koninklijke Bea tot 22 november a.s. gewoon mag blijven doen als er niks aan de hand is. Het moet voor jullie toch wel vreselijk zijn om de naam van je woonplaats steeds gebruikt te horen als synoniem voor een dictatoriaal wanbeleid...

De club van Balk & kornuiten wil nu nog vóór de verkiezingen toestemming krijgen van de Tweede Kamer voor een vervolgprogramma van de JSF, de straaljagertjes die Matt Herben, geheel in strijd met de kort daarvoor vermoorde Pim, zo nodig meende te moeten bestellen in het (zelf benoemde) land van de mensenrechten.

Staatssecretars Cees van der Knaap (CDA) van Oorlog (in nieuwspraak: van Defensie) gaf aan dat hij het vreselijk stom vindt dat de PvdA uit het project wil stappen. (de Volkskrant, 8 september 2006)

Het is kennelijk nooit doorgedrongen tot het megalomaan denkende hoofd van Knaap, dat er ook andere partijen zijn die geen zin hebben in militaristische geldverspilling. Ooit gehoord van de SP?

1 opmerking:

Anoniem zei

Tja, mijn Twentse bekenden zeiden het al: de ooievaar, het wapen van Den Haag, is een prima symboliek: "Weinig veren; hoog op de poten en een hele grote bek".

Ik ben een gehard mens geworden...

Die JSF is natuurlijk geldverspilling van de eerste orde: lees eens "Closing Time" van Joseph Heller: een fraaie satire onder andere op de president van de USA, en een nieuw speeltje, een onoverwinlijk soort vliegtuig.

Maar als het zo doorgaat met de dollarkoers worden die dingen wel goedkoop, tenminste, als we in dollars moeten betalen.