zaterdag 9 juni 2007

Het zijn toch maar moslims...

Bush heeft -zo lees ik vandaag in de Belgische De Morgen- de paus beloofd al het mogelijke te doen om de christenen in Irak te beschermen. George B. vertelde dat de paus "zijn diepe bezorgdheid over de christelijke samenlevingen in Irak [had] uitgedrukt". Hij zei ook de paus "verzekerd" te hebben "dat wij alles in het werk stellen opdat de mensen de Irakese grondwet zouden respecteren".

Het is duidelijk: al die uitgemoorde Irakezen tellen niet, dat zijn immers moslims. De paus zat alleen met de veiligheid van de christenen (althans dat is wat Bush zich herinnerde).

En -ook erg opvallend- Bush vindt dat de Irakese grondwet gerespecteerd moet worden. Hoewel, opvallend? Die grondwet, een voorbeeld van een neoconservatieve grondwet, is na de 'bevrijding' van Irak door het marionettenregime in Baghdad opgesteld.

Bush vertelde overigens in het interview ook dat hij met de paus "niet over de oorlog gepraat" had. Wie nog twijfelde aan de verstandelijke vermogens van Bush, moet nu toch maar eens wakker worden. Als er niet over die oorlog gepraat is, waarom praat paus Rat dan over de Irakese christenen? En waarom lult Bush dan over de Irakese grondwet?

Zou dat geval op de achtergrond trouwens de rechtstreekse verbinding zijn tussen god en zijn twee aardse zetbazen?

1 opmerking:

Anoniem zei

Ik ben zeer benieuwd naar de mening die God over dit alles heeft. Vooralsnog denk ik dat God dit alles met welgevallen en schaterlachend bekijkt. Wat wil je dan ook, als iemand die bepaalt wanneer een musje sterft?

Toch denk ik dat die arme eenzame enige God in een identiteitscrisis zit: hij/zij heeft dit immers allemaal zelf geschapen dus het is allemaal eigen actie...
Ik vermoed dat alle goede christenen dus even hard meelachen!

Helaas kan ik de Christelijke God niet anders zien dan als een kleuter die de pootjes van een insect (een vlieg bijvoorbeeld, dat leest minder eng) uittrekt.

Hoedt u voor Christenen!
(en laten de Mohammedaanse gelovigen daar geen conclusie aan verbinden, die beschouw ik als net zo achterlijk als Christenen, waaronder Balkenend)

laterrrr (om met een popie hondse bank te eindigen)

(voor de zekerheid: ik ben Atheist)