maandag 4 juli 2005

Nederland Kromstaat! (nog maar weer eens)

Ik heb er pas al naar verwezen, maar het Nederlandse regime dat zo hoog van de toren blaast wanneer Nederlanders geen zin hebben om zich te laten afpersen (om het dwingend gesuggereerde advies om vóór de Europese 'grondwet' te stemmen op te volgen), laat zich verder niets gelegen liggen aan de waarheid (zie de leugens van minister Verdomd of van de Balkende Ellende) of de Nederlandse Grondwet (zie het geklaag van Van Aartsen over de protesten tegen Verdomds aanwezigheid bij een plechtigheid bij het Slavernij-monument). En dan zullen we het maar niet hebben over de christelijke en democratische normen en waarden, want die zijn nog nooit doorgedrongen in het geldzuigende clubje rond Zalm.

Van Aards had kennelijk nog nooit gehoord van de in de Nederlandse Grondwet verankerde vrijheid van meningsuiting (artikel 7, 3e lid), zodat ik dat artikel gisteren even geciteerd heb (in mijn berichtje Volkspartij? Vrijheid? Democratie?).

Het balkende kabinetje begint steeds meer dictatoriale vormen aan te nemen. Andere meningen moeten verstikt worden, zoals enige tijd geleden al bij een site, waarop mensen échte informatie konden krijgen over het wanstaltige 'grondwet'-ontwerp. Nu is de
site van de "UWVwijzer" (met informatie over de club waar iedere zieke automatisch genezen buitenkomt, zolang hij/zij nog kan ademen) weer het slachtoffer. Ik zou iedereen willen aanraden deze site te bezoeken (nu het nog kan), want op 28 juli a.s. dient een kort geding, waarbij het regime de Stichting IkWilWerken (van de site), de oprichter van de stichting persoonlijk en zijn advies-BV wil aanpakken.

Kennelijk is het regime bang dat het beleid van Minister De Kneus (en de rest van het stelletje machtswellustelingen) teveel doordringt tot de hele Nederlandse bevolking

Geen opmerkingen: