maandag 20 november 2006

Balk is niet helemaal gek!

Tijdens een verkiezingsbijeenkomst in Tilburg heeft onze nationale trots, Balkende Ellende, bekend dat een linkse coalitie voor hem een "onbegaanbare weg" is (Metro/ANP).

Het valt me niet tegen dat hij begrijpt dat hij met zijn nep-christelijke en nep-democratische CDA niet in een linkse coalitie thuis hoort. Goed begrepen, Balkie, we hebben jou daar inderdaad niet bij nodig!

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Walgelijk

Hoe komt u erbij om de steeds vetter uit zijn oogjes kijkende Balk "onze nationale trots" te noemen. U bedoelt vast "internationale bron van walging".

En in Tilburg moeten ze niet klagen: daar handhaven ze hun eigen despoten onder aanvoering van Ruw Vreetman. En die is geloof ik lid van de Partij van de Analfabeten.

Overigens wil ik helemaal geen linkse regering: ik wil een regering die goed is voor het volk (en daarmee bedoel ik niet het volk dat uitsluitend op door tv en telegraaf opgedrongen emoties drijft, en ook niet het volk dat vergulde oogjes heeft en alleen maar uit is op zelfverrijking).

Anoniem zei

Welk volk en welke partij dan? dat gristelijke volk van de SGP en Rouvoet?

Anoniem zei

Asjeblief

Oeps, Chipo, hoe kun je dat nou denken. Dacht jij misschien, dat ik een crypto-reli-fanaat was, omdat ik het woord links niet als etiket aan een goede regering wil hangen. Voor mij mag je iedereen die gezond leeft, best links noemen, maar dat etiket is mij veel te beperkt.

Godsdienst hoort bij mij onder ongezond, zoals elke vorm van dogmatisme. Balk en Bos en Bush en Blair en Berlusconi en ook nog een aantal figuren met achternamen die niet met de B van Beroerd beginnen verschuilen zich elk achter hun eigen vorm van dogma's (Balk bijvoorbeeld noemt dat "normen en waarden", maar die christenhond weet niet eens wat die woorden betekenen).

Gezond ben je als je wat verder kijkt dan de lengte van je neus toelaat en als je niet je portemonnee als bril gebruikt.

Verder wil ik het begrip volk ook helemaal niet vastleggen, gebruik je gezonde verstand maar, als je dat hebt.