zondag 16 april 2006

Voorkom nieuwe oorlog in het Midden-Oosten

Het wordt steeds duidelijker dat de VS, of althans het régime van George Double-Me Bush en zijn olie-vriendjes, aansturen op een oorlog tegen Iran, waarbij het gebruik van 'tactische kernwapens' als een serieuze optie wordt gezien. Schijnheilig genoeg zijn het juist de VS die de grootste bek hebben over de dreiging van kernwapens, terwijl zij de enige natie ter wereld zijn die ooit daadwerkelijk kernwapens gebruikt hebben (op Nagasaki en Hiroshima), op een moment dat daar absoluut geen noodzaak (meer?) voor was.

Lees het (Engelstalige) artikel dat de journalist Seymour Hersh (die ook de rol van de VS onthulde in het schandaal van de Abu Ghraib-gevangenis) geschreven heeft over de oorlogsplannetjes van Bush & kornuiten, of de samenvatting ervan (in het Nederlands), zoals die gepubliceerd is op de site van de Internationale Socialisten.

Het is van het grootste belang dat het Nederlandse régime inziet dat het nu eindelijk eens tijd wordt om niet langer als een blinde hond achter Bush aan te dribbelen. Er zijn de laatste jaren (met de steun van het Balkenkabinet) al meer dan genoeg dingen gebeurd die op geen enkele manier te rechtvaardigen zijn. Teken daarom nu de petitie "Geen Oorlog Tegen Iran". Hoe meer mensen deze petitie tekenen, hoe moeilijker het voor Balk & Co. zal zijn om zich niets van ons aan te trekken.

Geen opmerkingen: