woensdag 5 april 2006

Verdonk ziet wel wat in een avontuurtje met Bos...

Onze eigen 'Iron Lady' sluit niet uit dat de VVD na de verkiezingen van 2007 met de PvdA gaat samenwerken. (Brabants Dagblad van vandaag)

Ik weet niet of ze een zoon heeft, maar anders zou ze hem misschien ook kunnen laten meedoen aan een of andere rallye in Algerije; als hij dan net als die van Thatcher vermist wordt, kunnen we misschien toch nog eens ooit een traantje zien opwellen in die harteloze ogen. (En ineens moet ik denken aan de Dikke Deur van uit de TV-serie Pipo de Clown: "Zie je een traan?")


Nee, die mogelijkheid mag inderdaad niet uitgesloten worden... Misschien wil de andere link-kapitalistische partij (GroenLinks) ook nog aanschuiven? Dan kunnen ze de komende periode gewoon doorgaan met het verder uitpersen van de bevolking - en als er eens een keer iets tegenvalt kunnen ze daarvoor de schuld leggen bij de erfenis van de CDA- en D'66 ministers uit het Balkenkabinet.

Goed idee - althans vanuit rechts oogpunt. Niet vanuit mijn oogpunt. Daarom: Stem in 2007 in ieder geval linkser dan de PvdA!

Geen opmerkingen: