maandag 3 april 2006

Snelle reactie van Bea!

Afgelopen vrijdag vroeg ik me om 13:12 af of Bea nog gesproken zou hebben met de Dwaze Moeders en prompt blijkt ze in de nacht van vrijdag op zaterdag nog gauw een gesprekje gearrangeerd te hebben met twee hunner.

Het artikel in de Metro van vandaag is helaas erg vaag. Eerst wordt gesteld dat Bea 'in alle beslotenheid' heeft gesproken met de twee Dwaze Moeders Margarita Gropper en Marta Vásquez, die kennelijk 'waren uitgenodigd op een receptie in het Teatro Colón', samen met de voorzitter van de Argentijnse vereniging van homoseksuelen. Deze vereniging krijgt een Nederlandse steun van wel € 50.000 voor AIDS-medicijnen [waarin een klein land 'gul' kan zijn].

Verderop in het artikeltje staat dat 'ook de Dwaze Grootmoeders' [welke? het ging toch om Moeders?] waren uitgenodigd', maar die zaten -zoals later bleek- in Europa.

Hoe het dus eigenlijk allemaal zit, is mij niet duidelijk. Was het de bedoeling dat Bea met Moeders of met Grootmoeders zou spreken? Zaten de genodigden uiteindelijk in Europa, zodat Bea toch niet met hen gesproken heeft? Of heeft ze wél met Moeders gesproken en niet met Grootmoeders - zoals ook nergens beweerd was?
Misschien brengen vandaag andere kranten nog duidelijkere informatie...

[Metro-mensen: ik heb jullie spelfouten maar gecorrigeerd!]

Geen opmerkingen: