dinsdag 10 mei 2005

Splinter...

"Onze" premier met de omineuze naam, ziet kennelijk wel de splinter in onze ogen, maar niet de kolossale balk in zijn eigen oog, wanneer hij in een interview met RTL stelt dat het niet goed [is] voor de internationale reputatie van Nederland (Brabants Dagblad) wanneer de Nederlandse bevolking nee zegt tegen de Europese 'grondwet'.
Volgens hem zou dit ook nadelige gevolgen hebben op zakelijk gebied. Volgens mij heeft het Nederlandse zakenleven al zoveel te lijden gehad van het beleid van zijn regime, dat het niet erger meer kan.

Waarom zegt deze volksmisleider niet gewoon dat het voor zijn eigen reputatie erg lullig is wanneer het Nederlandse volk iets anders wil dan wat hij en zijn vissige maatjes Zalm en Bot willen?

1 opmerking:

Anoniem zei

Meneer Dwarslezer,

het spijt ons u te moeten informeren, dat uw weblog herhaaldelijk de normen van het fatsoen met voeten treedt door te fulmineren tegen ons zeer bevriende en welwillend gezinde staatshoofden.

Afgezien daarvan is het U schijnbaar onmogelijk onze naam correct te spellen.

Regelmatig uit U godslasterlijke kreten.

U spreekt iedereen maar te pas en te onpas maar aan alsof het Uw beste vrienden zijn.

In onze optiek getuigt zulks van weinig tot geen respect.

Naar wij zijn geïnformeerd betekent Blog: Bewust Liegen Of Grieven. Uw Blog is daarvan een stuitend voorbeeld.

Wij hebben daarom gemeend uw Blog van het Internet te moeten verwijderen, en zullen niet schuwen alle wettige en onwettelijke middelen in te schakelen daartoe geëigend.
Zo nodig zullen wij eigenhandig deze wetten daartoe aanpassen, of de hulp inroepen van de gewapende strijdkrachten van een ons bevriend staatshoofd in America.

Het moet afgelopen zijn, Nederland moet weer rustig kunnen slapen (en wijzelf ook).

Daartoe verklaren wij nu alvast dat de uitslag van het Referendum van 1 Juni aanstaande alreeds door ons aan het Europese is doorgegeven: Nederland stemt met grote meerderheid vóór de Europese Grondwet.
Wij zullen als goed voorloper er voor zorgen dat deze Grondwet ruim voor de officiële ingangsdatum van 1 November 2006 de Nederlandse grondwet op alle fronten heeft vervangen.
Bijkomende zaken zoals de verplichte invoering van de achter het rechteroor ingebrachte bio-chip vinden hun beslag in de eerste maanden van 2006.

Is getekend, Jeanne-Pierre Balkenendje-Weg, echtgenote van, namens hem.