zondag 14 mei 2006

Schijnheilig clubje in Nederlandse régime

Na Nawijn (afkomstig uit de van leugens en gekonkel aan elkaar hangende LPF) en Verdonk (die beslist van haar eerste leugen geen complexen heeft overgehouden... althans ze lijkt niet van plan haar leugenachtige politieke gedrag te willen wijzigen), begint nu ook Hans 'Red Nose' Dijkstal, alias Hans Wijsneus, te zeuren over de 'leugens' van Ayaan Hirsi Ali.

Volgens deze zeurpiet zou ze moeten overwegen uit de Tweede Kamer te stappen, omdat ze indertijd onjuiste informatie heeft verstrekt (in Nederlandse politieke kringen heet zoiets tegenwoordig 'fraude', behalve natuurlijk als je goede contacten hebt met het régime), toen ze zich in dusdanig wanhopige omstandigheden bevond dat ze zelfs bereid was haar toevlucht te zoeken in Nederland, het land dat zich altijd voordoet als een tolerant land, maar in werkelijkheid bol staat van hypocrisie.

Ik wil alleen maar zeggen: Beste Ayaan, ik ben het niet altijd met je eens, maar als jij je terug zou moeten trekken, dan vind ik in ieder geval dat er nog heel wat meer zijn die eerst maar eens moeten oprotten. Je moet maar denken, zoals hun grote leidsman Jezus Christus zei, toen hij vermoord werd: "Vergeef het hun, want zij weten niet wat zij doen." (Lucas, 23:34). Van dombo's kun je tenslotte geen intelligentie verwachten...

Geen opmerkingen: