donderdag 30 juni 2005

Medusa van der Baan valt door de mand!

Het is allemaal heel simpel, waarom met name de NPS weg moet. Op deze manier hebben ze meteen NOVA het zwijgen opgelegd, zonder dat ze dat ook maar hebben hoeven te suggereren.

Waarom moet NOVA dan weg? Goede vraag. Dat is vanavond duidelijk geworden. Balk & Co hebben kennelijk Nederland in de uitverkoop gedaan (misschien hopen ze wel dat Nederland eenzelfde status krijgt als Puerto Rico, dat ook zonder slag of stoot geannexeerd is door het land van de onbegrensde mogelijkheden). NOVA heeft namelijk vanavond onthuld dat de CIA aan een aantal gevangenen uit Guantánamo een Nederlandse verblijfsvergunning heeft aangeboden, op voorwaarde dat ze in Nederland zouden gaan spioneren onder de Marokkanen alhier.
Ze waren bedreigd door de CIA, want als ze zouden weigeren zouden ze naar Marokko worden uitgewezen en dan zouden ze grote risico's lopen. Deze mensen hebben dat toch geweigerd (dappere en principiële mensen, chapeau!), waarna ze aan Marokko zijn uitgewezen. Niet alleen waren ze zo dapper om het aanbod van de CIA niet aan te nemen (lees: om zich niet te laten chanteren!), maar ze hebben zelfs voor NOVA verklaard wat er gebeurd is!

De CIA kan natuurlijk niet op eigen houtje Nederlandse verblijfsvergunningen afgeven, daarvoor moeten ze de medewerking gehad hebben van het Nederlandse regime, hetzelfde regime dat mensen jaren in onzekerheid laat zitten en hen daarna, met hun in Nederland geboren kinderen, uitwijst naar een land waar ze geen toekomst hebben, terwijl ze veelal in Nederland opgeleid zijn en uiterst gemotiveerd zijn om hier aan de slag te gaan. Misschien heeft minister Verdomd dit wel met Condootje Rijst bekonkeld, maar dan zullen we er wel nooit achter komen. Zij liegt alsof het gedrukt staat, en het wordt nog geloofd ook...

Dit is uiteraard niet de eerste keer dat NOVA de vingers op de pijnlijke plekken legt, en daarom moet Barbertje nu dus dood. Het regime heeft een mooie opening gezien in de vernielingsplannen van Dood66 voor de omroep, en Dood66 heeft zich uiteraard zonder problemen voor het walgelijke karretje laten spannen.

Tot op heden noemde ik de club van Borus D. & the Pins meestal Dom66, maar ik vind dat ik ze voortaan zonder wroeging Dood66 kan noemen, 'dood' als in 'geestesdood', 'fatsoensdood', 'principedood'. Godverdomze, ook hen! Minder verdienen ze niet!

1 opmerking:

Anoniem zei

Wat de NOVA-uitzending mij niet duidelijk maakte was hoe de CIA aan te verstrekken Nederlandse paspoorten kan komen (de AIVD verklaarde dat zij wél met de CIA samenwerkte op gebied van terrorismebestrijding, maar dergelijke methoden niet toepast) dus we kunnen niet anders dan concluderen dat [1] óf de CIA zelf paspoorten drukt (en Nederlandse banen uitdeelt), [2] óf de CIA heeft ongezien een partij paspoorten achterovergedrukt (waarschijnlijk met het CDA als bewakingsdienst, want hun linkerhand weet principieel niet wat hun rechterhand in de reet van Bush uitvoert), [3] óf de Balkse Bende heeft hen gewoon een partij blanco paspoorten gegeven, [4] óf er zit een leugenaar als voorlichter bij de AIVD (nee, dat kan niet).

Mogelijkheid [3] is daarbij de meest voor de hand liggende (Balk's kop ziet er ook steeds meer uit of het kontkruipende glijmiddel niet compleet verwijderd is, maar dit geheel terzijde).

Aardig in de uitzending is dat ons land (stelselmatig foutief Holland genoemd) als neutraal bekend staat, hoewel ik me afvraag hoe men daarbij komt.
Is dat een leugen, vaak genoeg uitgesproken om als waarheid aangenomen te worden, of is die opmerking gebaseerd op onbenul of op de beperktheid van eigen zicht?
En als hoe wáár moet je andere uitspraken van betreffende personen, zogenaamde deskundigen, dan nemen?
Ik bedoel, een deel van ons-nederlanders probeert zaken wel eerlijk en open te benaderen, maar we hebben een regering die uitsluitend liegt en bedriegt (ik ben bang dat er doden gaan vallen op het moment dat de regering iets waarachtigs vertelt of iets doet wat goed is voor de bevolking) - dit is geen dreigement: ik vermoed dat er mensen een hartaanval of beroerte krijgen van schrik, zoiets.

Even terug naar mijn eerste (vrij lange) zin: de verklaring van de AIVD is natuurlijk inhoudsloos: we weten allemaal dat in het kader van terrorismebestrijding tegenwoordig alles mogelijk en geoorloofd is, en waarom zou recrutering van spionnen daar nu ineens buiten vallen.

Over het uitdelen van banen door de CIA, dat vind ik pas lelijk, alsof we hier nog niet genoeg werklozen hebben, ik zou er bijna vies-rechts van worden en gaan lopen schreeuwen dat al die vuile buitenlanders maar werk moeten gaan zoeken in hun eigen land, maar dat is dus precies wat Balk en Bush en die andere reetkevers willen: ongenuanceerde angst en woede opwekken, net zoals indertijd ook die schreeuwerige onderdeurschilder uit Beieren wilde.

Voor het RijstCondoom-schepsel: zag je dat, samen in één zin, jouw baas en de oermof.