donderdag 30 juni 2005

Medya van de Baan

Dom66 blijft maar aan het vernieuwen (vermoedelijk hebben ze bij die club een collectief spraak- of gehoorgebrek, waardoor ze het verschil tussen 'vernieuwen' en 'vernielen' niet herkennen). Nadat ze geprobeerd hebben hun eigen (welverdiende) graf te delven door een districtenstelsel in te voeren voor de verkiezingen en nadat ze de democratie in Nederland een impuls hadden willen geven door een gekozen burgemeester in te voeren (nee, DAN wordt het ineens democratisch), zetten ze zich nu driftig in voor het oprollen van de publieke omroep.

Speciaal vanwege haar toepasselijke naam hebben ze daarvoor Medy van der Laan in de club opgenomen, zodat die de laatste hinderpalen uit de weg kon ruimen om in Nederland nu ook de publieke omroep uit te roeien - uiteraard met de steun van de andere partijen die voorstanders zijn van de neoliberale internationale, het CDA en de VVD (waarom lijken de namen van die partijen toch zoveel op C&A en V&D?).

Het kán geen toeval zijn dat die onderkruiper van Talpa juist nu met een nieuwe zender begint. Terwijl Dom66 en de rest van de lamzakken van het Balkenkabinet de pijlers onder de publieke omroep doorzagen, holt hij het -als een echt mol- van binnen uit door zoveel mogelijk mensen weg te kopen.

Wanneer Dom66 Nederland écht wil vernieuwen, leggen ze nu een bom onder dit kabinet - al verwacht ik niet dat ze dat ooit zullen doen: ze hebben al tal van andere kansen gehad om dat te doen. Regeergeil als ze zijn hebben ze er echter elke vernedering voor over om toch maar mee te mogen blijven spelen - dom genoeg om niet te beseffen dat ze alleen maar worden gebruikt door de nep-christenen, nep-democraten en nep-liberalen van dit kabinet.

Bah, driewerf bah! Ik roep graag iedereen met verstand (dus iedereen die geen behoefte aan nog meer rotzooi op de beeldbuis) de
handtekeningactie van de NPS te steunen. En verder rest ons niets anders dan toch te hopen dat er voldoende weerstand is bij 'de politiek' om deze ramp te voorkomen...
(Met dank aan Janet voor het bedenken van de naam voor dit stukje).

Geen opmerkingen: