vrijdag 1 oktober 2010

Was het slechts een droom?


Afgelopen nacht droomde ik over Adolf Hitler, die tegelijk zowel Barack "No Change" Obama was, als George "War" Bush. Hitler had net Oostenrijk geannexeerd (dat echter op de plaats van Colombia lag), en daarna Tsjecho-Slowakije bezet (dat op de plaats van Honduras lag). Ik zag de Europese Unie, die Chamberlain afvaardigde naar München (dat de hoofdstad bleek te zijn van de VS). Na terugkeer van zijn gesprek met Hitler/Obama/Bush zei hij echter niet -zoals ik eigenlijk verwachtte- dat we niet bang hoefden te zijn voor oorlog, maar dat Tsjecho-Slowakije/Honduras zijn interne problemen zelf moest oplossen. Daarna werd de hoofdstad van Polen, Quito, overvallen, maar er werd niet eens de oorlog verklaard aan de hoofdschuldigen in Berlijn/Washington, er werd alleen steun betuigd aan de Poolse president Rafael Correa...

Gelukkig bleek het vanmorgen niet veel meer te zijn geweest dan een gruwelijke nachtmerrie. Correa is nog steeds de president van Ecuador.

Toch is wat er gisteren gebeurd is in Ecuador ook een duidelijke waarschuwing. Deze keer is het de door Washington geleide fascistische bendes niet gelukt de macht in handen te krijgen, evenmin als in 2002 in Venezuela. In Honduras lukte het verleden jaar echter wel (met de nadrukkelijke morele steun van o.a. de Nederlandse VVD-er Van  Baalen en anderen van zijn soort), en de Washingtonse huurmoordenaars zullen hun inspanningen verdubbelen, omdat de kapitalistische bendes van de VS (met steun van de EU en Israel) vinden dat zij het exclusieve recht hebben op de grondstoffen van de hele wereld.

Het is werkelijk tijd dat iedereen NU écht wakker wordt, en zich daarna niet omdraait om verder te slapen, maar zich de ogen uitwrijft en beseft dat de wereld in groot gevaar is, niet alleen om helemaal onderworpen te worden aan de kapitalistische belangen van de Washingtonse mafia, maar zelfs om volledig vernietigd te worden door het militaire geweld dat de VS menen te mogen gebruiken.

Geen opmerkingen: