maandag 20 februari 2023

Dus eigenlijk zijn wij dus tevreden over de Nederlandse overheid?

Volgens een artikel in de Volkskrant van vandaag probeert "Moskou actief [...] om in Nederland en andere westerse landen het wantrouwen in de eigen overheid aan te wakkeren". 

 Dus als wij de Nederlandse overheid (lees de Rutte-mafia) niet vertrouwen, omdat zij WEIGERT besluiten van de Tweede en Eerste Kamer uit te voeren (bijv. geen BTW op groente en fruit), dan is dat niet terecht... Is dat dan de schuld van "Moskou"? Is het toeslagenschandaal misschien ook door "Moskou" bedacht?
Of dat het Haagse régime, tegen de wil van de Tweede Kamer, toch meent accoord te moeten gaan met het "Europees digitaal identiteitsbewijs" (zie de Volkskrant van 16 februari), is dat ook een truukje van "Moskou"?

Of betekent dit allemaal gewoon dat de Haagse Bluffers zich verkocht hebben aan "Moskou"? Tenslotte is omkoping in Nederland al vaker voorgekomen, zelfs in de beste (beste?) families... Denk aan Prins Bernhard met de miljoenen die hij zich heeft laten uitbetalen door de vliegtuigfabrikanten Lockheed en Northrop...

En wanneer milieu-/klimaatactivisten worden opgepakt, zelfs 'preventief', omdat hun acties zouden leiden tot "onveiligheid" en het trekkerterrorisme bijna ongestraft wegen kan blokkeren met niet van nummerborden voorziene trekkers, links en rechts hooibalen in brand steken en er asbest uitstorten (dat is kennelijk niet "onveilig"), zou dat dan ook door "Moskou" komen?

De AIVD en de MIVD hebben een mooie, maar belachelijke, smoes bedacht om de op democratie LIJKENDE Haagse dictatuur te legitimeren...

En dat terwijl er op alle mogelijke niveaux al redenen in overvloed zijn om de "eigen overheid" te wantrouwen!!!

Geen opmerkingen: