woensdag 3 september 2008

Niet vergeten: zondag 7 september naar Brussel!

In het kader van aan derden ter beschikking gestelde bandbreedte, hierbij de volgende informatie van «United for Truth», het burgerinitiatief dat komende zondag een grote demonstratie organiseert in Brussel
- voor heropening van het onderzoek naar 9/11 (New York, 2001);
- om Big Brother tot staan te brengen;
- om een eind te maken aan oorlogen en aan het kapitalisme;
- om ervoor te zorgen dat we weer zelf gaan denken.


Reopen 911 investigation –stop big brother

UNITED FOR TRUTH

Stop war & capitalism-go think for yourself

Sunday September 7th 2008 Brussels

'Uit solidariteit met het Amerikaanse volk, eisen we een nieuw onafhankelijk onderzoek naar de aanslagen van 11 september 2001, die een voorwendsel bleken te zijn voor te veel oorlog en leugens, en een serieuze afname van jouw en onze burgerrechten (anti-terreurwetten, Amerikaans Patriot act, enz). We willen een Europese wet die Net Neutraliteit bekrachtigt en uitdrukkelijk het chippen van mensen verbiedt, samen met andere elektronische bedreigingen op onze vrijheid. We willen dat alle Europese militairen zich terugtrekken uit de gewapende conflicten die ontstonden als gevolg van de aanslagen van 11 september (Afghanistan en Irak). We willen democratische controle op alle belangrijke internationale financiële instituten (FMI, WB, enz).

United for Truth is een burgerinitiatief. Een Europees platform - geen organisatie - dat verschillende mensen, en verscheidene vreedzame NGO's en Non-Profit organisaties verenigt vanuit heel Europa. Het hoofddoel is om elke burger de kans te geven om meer te weten te komen over thema's die je niet te weten komt via massamedia. Daarom organizeren wij een pan-europese bijeenkomst aan het Berlaymont gebouw op het Schuman Plein in Brussel op 7 september 2008. Dit is het ideale moment om ideeën uit te wisselen en om antwoorden te krijgen van diegenen die beweren onze leiders en dienaars te zijn.We geloven dat er iets niet klopte met de officiële versie van de aanslagen op 9/11 (en tal van andere reeds historisch 'terroristische' aanslagen). Wij eisen een nieuw onafhankelijk internationaal onderzoek. We eisen dat de macht terug aan het volk komt, maar boven alles willen we dat jij je echt leven terugkrijgt.Zie hierna voor een filmimpressie van de demonstratie van 2007:

Geen opmerkingen: