zaterdag 31 mei 2003

Plannen om Noord-Korea aan te vallen?

Wolfowitz (US onderminister voor Defensie) verklaart dat oorlog geen oplossing is voor de crisis rond Noord-Korea (nieuwsbrief van de Voice of America). Hij waarschuwt tegelijkertijd echter dat het land nucleaire technologie zou kunnen verkopen aan "schurkenstaten en terroristen".

Noord-Korea kan volgens hem ook economisch onder druk gezet worden (anders dan Irak, dat door zijn grote oliereserves minder afhankelijk was van buitenlandse hulp).

Ik zou alleen heel graag willen weten wat deze woorden betekenen en/of wat ze waard zijn. Nadat Wolfowitz en kornuiten ons maandenlang voorgehouden hebben dat Irak moest worden aangevallen vanwege hun massavernietigingswapens (terwijl ze nu zelf toegeven dat ze dat alleen om PR-redenen verteld hebben - wat trouwens ook wel aangeeft dat ze de rest van de wereld recht in het gezicht uitlachen), betekent dit vermoedelijk dat ze nog even tijd willen hebben om wat rond te spioneren en om hun aanvalsmachine in een betere positie te manoeuvreren.

1 opmerking:

Anoniem zei

Ich sehe Ihr Blog behandelt geld gratis pc verdienen via. Da d├╝rfte diese Seite interessant sein, die ich im Internet entdeckt habe:
geld gratis pc verdienen via