donderdag 11 juli 2013

Mark Rutte (en de hele Nederlandse politiek) ten voeten uit...

Luuk Koelman heeft vandaag weer een rake column geschreven in de Metro:. Hij schrijft over een rcente "handelsmissie" van de Nederlandse en Belgische eerste ministers aan Texas, omdat bedrijven daar veel geld kunnen verdienen...

(...)
Op de website van de Vlaamse krant De Standaard staat een ontluisterende fotoreeks van het bezoek. We zien een foto waarop de burgemeester van Houston, Annise Parker, Rutte en Peeters een enorme cowboyhoed op het hoofd drukt. Het is geen gezicht. Peeters blijft zichzelf en geeft de hoed snel door aan een naaste medewerkster. Rutte niet. (...)


Lees hier de volledige column.

De foto's in de Standaard (van 9 juli) zijn alleen volledig te zien voor abonnees, maar ook de √©ne foto die voor iedereen zichtbaar is, geeft al een "fraai" beeld van de ouwe-jongens-sfeer.

Overigens, deze "handelsmissie" geeft niet alleen een ontluisterend beeld van Mark Rutte en alle andere nitwits en onbenullen die zich in Nederland "regering" laten noemen, maar ook van het Nederlandse kiesvee. Dat slaagt er keer op keer in om, onder het mom van "democratie", de macht in handen te geven van een club zielloze profiteurs, die met valse beloften en dubbele agenda's en met de hulp van het NOS-journaal en debatloze TV-"debatten" het volk een rad voor ogen draaien.
In plaats van een luxe bestaan in Den Haag, verdienen ze stuk voor stuk een zetel in de plaats die Dante Alighieri helemaal onder in de hel heeft gereserveerd voor de leugenaars.

Geen opmerkingen: