vrijdag 28 augustus 2020

Casa Beethoven in Barcelona valt ook door de Corona-crisis

Volgens een bericht in Twitter (van Ragnarök) staat de emblematische muziek-winkel Casa Beethoven (een van mijn eerste bestemmingen bij elk bezoek aan Barcelona) op het punt te verdwijnen, door de gevolgen van (de maatregelen van het Spaanse régime in verband met) de Covid-19 "pandemie".

Een soortgelijke winkel (Musica Emporium) viel enkele jaren geleden al ten slachtoffer aan de huurliberalisering van het Madrileense régime, waardoor de Catalaanse huurbescherming niet langer mocht worden toegepast en waartegen de "autonome" Catalaanse regering dus niets kon (en mocht) doen. Nu zit daar een wisselkantoor - van cultuur naar geldkapitalisme!


Image



SALVEM CASA BEETHOVEN!!!
Semble ser que sols podan aguantar fins al Septembre! Per la pandemia; Apart de libres i partitures de música, boligrafs! agendas! capsetas de musica! mascaretas!
PER FAVOR COMPREU ALGUNA COSA! AJUDEM-LOS!!! ES UNA" ICONA" DE BARCELONA ES CULTURA! RT! RT!
Nog steeds volgens het bericht kunnen ze het nog een maand volhouden, dus iedereen wordt opgeroepen om er iets te kopen. Als je er nog nooit geweest bent -en je bent in Barcelona- profiteer dan nog vlug om er je slag te slaan...

Geen opmerkingen: