zaterdag 19 juli 2014

Oorlogsmisdadiger Obama wijst met zijn (middel?) vinger naar Rusland

Volgens de zetbaas van de grootste schurkenstaat ter wereld (de Verengde Staten; de tweede is Israel), Obama, ligt de verantwoordelijkheid voor het neerhalen afgelopen donderdag van vlucht 17 van Malaysian Airways "indirect" bij het Kremlin. Oboeman heeft het over een “outrage of unspeakable proportions” (geblaaskaak, dat letterlijk ongeveer betekent: "een gewelddaad van onuitsprekelijke afmetingen"). De raket waarmee het vliegtuig is neergehaald is volgens het VS-régime "hoogstwaarschijnlijk door Rusland aan pro-Moskou separatisten geleverd" (most likely provided by Russia to pro-Moscow separatists). (New York Times van gisteren). En dus is Moskou verantwoordelijk voor de ellende.

En gespuis dat "regeert" met een dergelijke natte vinger en ook nog eens bewust oneerlijk is, heeft het voor het zeggen in de wereld (en in de nabije ruimte)...

Voor hoeveel rampen is het Verengdestaatse régime dan niet verantwoordelijk? Hoeveel miljoenen doden heeft het wapentuig uit de VS al niet op zijn geweten - deels gebruikt in zelf uitgevoerde oorlogen, deels door de verkoop aan allerlei régimes en dictaturen?
En hoeveel moeite heeft de VS (via hun vreemdelingenlegioen, de NAVO) niet gedaan om de huidige spanningen in Oekraïne te veroorzaken door de installatie in Kiev van een fascistisch (of minstens fascistoïde) régime door te drukken. Wie is er dan verantwoordelijk voor het neerhalen van dit vliegtuig? 
En waarom zullen we het meteen ook niet even hebben over de miljoenen doden, die het slachtoffer zijn van het vanuit de Verengde Staten over de hele wereld ingevoerde kapitalisme en neoliberalisme? Alle armoede en ziekte die daarvoor veroorzaakt zijn? En eigenlijk hoef je daarvoor niet eens in Afrika te kijken... het is genoeg om te bezien wat voor dramatische gevolgen de kredietcrisis in Europa heeft. Allemaal veroorzaakt door het Washingtonse kapitalisme (uiteraard daarbij gesteund door zijn marionetten in de EU en de EU-lidstaten)!

Hoeveel doden zullen er door het gemanipuleer van het régime van Obama nog veroorzaakt worden in heel Europa wanneer hij zijn zin krijgt, een Derde Wereldoorlog om Rusland te verzwakken? Over een "outrage of unspeakable proportions" gesproken...

En het is allemaal zo simpel: we moeten er gewoon voor zorgen dat de VS volledig geïsoleerd worden (dus NIET meer op vacantie naar dat enge land, proberen om zonder producten uit de VS te leven - dat zal ook goed zijn voor de belastinginning in Nederland en elders). Je zult zien hoe vlug de dollar helemaal in elkaar klapt. En op het moment dat de VS economisch uitgeschakeld is, is het meteen ook afgelopen met het terrorisme waar ook in de wereld... nouja, het zal nog eventjes duren voordat ook Israel implodeert zonder de militaire steun uit Washington, maar dan heb je ook meteen een wereld, waarin GELEEFD kan worden.

Geen opmerkingen: