woensdag 23 juli 2014

Wat een PRACHTIGE rouw-show was dat toch weer!

Maar op de eerste plaats: Aan de échte nabestaanden van degenen die boven Oekraïne in een vuil politiek spelletje naar beneden zijn geschoten wens ik héél veel sterkte. 

Maar verder... wat een georkestreerde tentoonspreiding van nationale eenheid. Zo'n lange stoet lijkwagens over de snelweg, met vóór en achter de vangrails half Nederland in stemmige camping-kleding om nog gauw selfies te maken om later aan vrienden en kennissen te laten zien dat ze er "live" bij waren.
En voor degenen die er niet "live" bij konden zijn werd de slaapverwekkende sliert zwarte auto's in een groen landschap "live" uitgezonden op 36 (ofzo) Nederlandse TV-zenders, al dan niet met een stemmig commentaar en geciteerde "tweets" boordevol gemeenplaatsen uit stuiverromans.

Wat voor zin had een dergelijke show? Ik kan me niet voorstellen dat het régime van Rutte & Samsom zo achterlijk is om te denken dat ze daar de nabestaanden een plezier mee doen. Zouden die mensen niet veel liever meteen na aankomst op vliegveld Eindhoven hun familieleden/vrienden hebben willen meenemen om samen met échte vrienden en familieleden de overledenen in alle rust de laatste eer te bewijzen?

Hoewel, de spindokters van het PVVDA-régime zullen wel bedacht hebben dat een dergelijke blijk van nationale rouw (en gespeelde verontwaardiging - ik las zelfs vandaag in de Volkskrant dat Koning WA enkele mooie woorden gezegd zou hebben, zij het op houterige wijze) de TV-beelden en de kranten weer een paar weken/maanden vol zal (zullen) houden met allerlei zinnige en vooral onzinnige berichten over wat er nu precies (niet!) gebeurd is, waardoor de simpele geesten van het Nederlandse publiek de komende tijd geen denkvermogen meer beschikbaar hebben om na te denken over allerlei rampen die al vele jaren aan de gang zijn (in Nederland, in de EU en in de hele wereld) en die ongetwijfeld nog vele jaren door zullen gaan, zoals de steeds snellere afbraak van de welzijnsstaat... 

Het is zeer te hopen dat er toch nog enkele mensen zijn die wél verder denken en die beseffen dat de doden van verleden week uiteindelijk opgeofferd zijn door de "behoefte" van de schurkenstaat VS en hun trouwe marionetten in Brussel om Rusland volledig te isoleren, waarvoor Oekraïne - tegen elke prijs! - in de EU moest komen. Immers de EU en de NAVO (het Verengdestaatde Vreemdelingenlegioen) zijn twee handen op een vieze vette buik.

Geen opmerkingen: