dinsdag 8 januari 2008

Zijn alleen moslims terroristen... of zijn alle terroristen moslims?

Claude Moniquet, een voormalig lid van de Franse geheime dienst, die nu een 'inlichtingenbureau' heeft in Brussel, vindt dat de terreurdreiging in België héél ernstig genomen moet worden, want volgens Moniquet "leven [er] in België minstens tien extremisten die bereid zijn zichzelf op te blazen. België is echt wel een doelwit voor aanslagen." "Vijf bewakers van het NAVO-hoofdkwartier in Brussel opblazen, is in de ogen van de hedendaagse terroristen efficiënter dan een massaal bloedbad aanrichten in Irak." (Het Laatste Nieuws van gisteren)

Volgens de Spits van vandaag zou hij ook gezegd hebben dat er in België 700 "overtuigde strijders van de heilige islamoorlog" leven.

Het gekke is dat die 700 'overtuigde strijders' (althans tien ervan) zo gevaarlijk zijn dat een heel land in staat van oorlog gehouden moet worden. En dat terwijl in Brussel het hoofdkwartier zit van de NAVO, een club met duizenden werknemers én een hoop geld én een hoop wapens, die er geen moeite mee hebben om hele landen plat te bombarderen. Bij de activiteiten van de NAVO (denk maar aan wat ze in Afghanistan doet in opdracht van Big Brother Bush en zijn bende) gaat het niet meer om het 'efficiënt' opblazen van vijf bewakers, maar om het lafhartig uitmoorden van een deel van een volk, om de rest van dat volk te kunnen knechten.

Ik zou trouwens toch eindelijk wel eens een
eerlijke visie van de EU-overheden willen hebben over een fictieve actie van het Nederlandse of Belgische verzet ('terroristen' in de ogen van de nazi's!) tegen een van de hoofdkwartieren van de SS of de Gestapo in Duitsland... Zijn de 'westerse' overheden eigenlijk wel in staat om in te zien dat wat de 'terroristen' doen niet zo veel anders is dan wat hun 'verzetshelden' in de Tweede Wereldoorlog deden tegen de nazi's? Vermoedelijk beseffen ze wel dat ze, net als de nazi's in 1939-1945, proberen voor hen belangrijke landen in hun macht te krijgen en -net als de nazi's- willen ze dat uiteraard niet toegeven. Daarom wordt iedereen die het daarmee niet eens is, van terrorisme of steun aan terrorisme beschuldigd... Een voorbeeld daarvan in het bijgevoegde knipsel uit de gelijkgeschakelde pers (Utrechts Nieuwsblad van 17 april 1944), waaruit blijkt dat de vermoorden lid waren van een "terreurgroep".

Geen opmerkingen: