donderdag 2 februari 2006

Kunnen we Nederland niet beter opheffen?

Heeft Nederland nog wel bestaansrecht? Nog afgezien van het feit dat de bevolking niet in staat is verantwoord te stemmen bij verkiezingen en dat het resultaat van die verkiezingen dan weer leidt tot een door vermoedelijk door slechts weinigen gewenst régime, lijkt het wel alsof het alleen maar steeds slechter gaat in dit knikkerland.

Zomaar wat punten:
- de wegenbouwfraudes zijn nog maar net onder het vloerkleed geveegd, of er doet zich bij het minus-terie van Volksgezondheid (van minus-ter Hoogervorst, die -niet gehinderd door medische kennis- zijn been zo star stijf houdt, dat hij wel dagelijks een overdosis Viagra moet slikken) een fraude voor van 22 miljoen. Metro meldt dat nog niet duidelijk is "of het ministerie het geld nog terugkrijgt"...

- bij het minus-terie van oorlog is alweer een USB-stick verloren - en door derden gevonden (Metro van vandaag). Deze club, die (net als de Belabberde VeiligheidsDienst, die tegenwoordig AIVD heeft) toch gezien de aard van de werkzaamheden zeer zorgvuldig zou moeten omgaan met hun materiaal, is duidelijk niet geschikt voor de beoogde taak... Dat blijkt overigens ook wel uit het feit dat de minus-ter van oorlog met de omineuze naam Kamp vindt dat 1200 soldaatjes vrijheid kunnen brengen in een woest en onherbergzaam deel van Afghanistan dat misschien wel even groot is als Nederland.

- een school in Alkmaar gaat psychologische zorg bieden aan kinderen, ouders en leerkrachten (Metro van vandaag) in verband met de deportatie van 25 allochtone leerlingen. Het verdwijnen van 25 leerlingen heeft volgens Van den Berg (wie dat is staat er niet bij) 'nogal wat gevolgen voor de school'. Ja, toch zielig voor de school. Die allochtone leerlingen hebben natuurlijk nergens last van...

1 opmerking:

Anoniem zei

Nederland opheffen? Dat was toch al een oud idee van Koot & Bie, om Nederland te verkopen? Het brengt genoeg op om iedere Nederlander meervoudig millionair te maken, dus het kan niet op bezwaren stuiten! Misschien iets voor een referendum?