vrijdag 28 juli 2006

Nog steeds kwaad!

Ja, ik ben nog steeds kwaad vanwege de reactie van die anonieme 'Ben' met zijn vergoelijkende toon over de oorlogszuchtige reactie van de Verenigde Staten op aanslagen, die ze zelf hadden kunnen voorkomen.

Ben zal dat ongetwijfeld niet weten, ik verwacht niet dat hij verder kijkt dan naar de koppen in de Telegraaf, maar al lang voordat de twee rampvliegtuigen zich in de "Twin Towers" boorden was bekend dat er iets mis mee was, dat ze een niet toegelaten koers volgden. Uit onderzoek is gebleken dat ze gemakkelijk onderschept hadden kunnen worden, maar om een of andere reden is dat niet gebeurd. Het zou mij niets verwonderen als het Verenigdestaatse régime dit een makkelijke manier vond om een 'oorlog tegen het terrorisme' te rechtvaardigen.

Intussen is Bush' oorlog nog steeds verre van gewonnen, maar worden in de Verenigde Staten, in de EU en op tal van andere plaatsen op de wereld de burgerrechten stelselmatig uitgehold of afgeschaft, omdat de diverse régimes maar al te graag meevreten uit de kapitalistische (momenteel eufemistisch 'neoliberaal' genoemd) ruif van Bush & kornuiten.

Tengevolge daarvan heeft bijv. het régime Balk ons opgezadeld met een legitimatieplicht en in het kader daarvan zijn intussen al duizenden bekeuringen uitgedeeld (waarvan een groot deel door de rechter als onterecht zijn bestempeld), maar terroristische aanslagen zijn er niet door verijdeld. Ook moeten 'verkeersgegevens' van het telefoon- en internetverkeer bewaard worden en het is de bedoeling dat onze paspoorten voorzien worden van een chip met onze 'biometrische' gegevens, ofschoon deze RFID-chips gemanipuleerd en de inhoud ervan vervalst kunnen worden, zoals blijkt uit een zeer leesbaar en lezenswaardig artikel in het augustus-nummer van het Duitse computerblad PC Magazin.

Diverse hielenlikkende régimes vinden het ook nodig om soldaten te dwingen hun leven te riskeren voor de 'oorlog' van Bush.

En dat (plus alle ellende die geheim gehouden wordt) hebben we alleen te danken aan het walgelijke beleid van Bush en zijn medeplichtigen, waarin sinds kort
ook Bea een actieve rol speelt, want door het goedkeuren van Balk III heeftt zij deze club minkukels de kans geboden om nog een jaar een begroting op te stellen, waarin geld gereserveerd kan worden voor Bush-geïnspireerde maatregelen.

Geen opmerkingen: