zaterdag 31 juli 2010

(On)natuurlijke aardbeving in Iran vanochtend...


Gisteravond hoorde/zag ik op mijn communicatie-ontvanger een vreemd, pulserend signaal met een erg grote bandbreedte (20 kHz). De centrale frequentie van 13.900 kHz en ik ontving het signaal vanaf ± 23:00 UTC (01:00 Nederlandse zomertijd) tot minstens twee uur later, toen ik ging slapen. Zie hieronder hoe het signaal eruit zag - het beeld is niet erg duidelijk, en het geluid valt helaas weg onder het geluid van de regen op mijn balkon - maar duidelijk is in ieder geval wel het pulserende karakter te herkennen. Ook is te zien dat het signaal van redelijk ver kwam: de "gaten" in de stroom lijnen zijn te wijten aan fading (het gevolg van bewegingen in de ionosfeer die de signalen naar de aarde terugkaatst).

Navraag bij mij bekende hobbyisten heeft me tot op heden slechts één reactie opgeleverd: mogelijk betreft het OTHR ("Over the Horizon Radar"). Dat is ook een van de beweerde taken van het project HAARP in Alaska.


HAARP, dat direct en/of indirect door het Verenigdestaatse leger wordt geëxploiteerd, wordt door velen echter ook gezien als een wapen, waarmee het klimaat veranderd kan worden, dat telecommunicaties kan verstoren en aard- en zeebevingen kan veroorzaken. Zie hierover het artikel van collega-blogger Alles Schall und Rauch (al van 29 mei 2008), door mij vertaald en op 17 januari dit jaar gepubliceerd als Bestaat er een aardbevingswapen. Zie in deze context ook mijn artikel VS schuldig aan aardbeving in Haïti? Helemaal niet zo onmogelijk! van 20 januari dit jaar.

Vanmorgen vond er in Iran (het land dat al sedert jaren onder druk gezet wordt door de VS en Israel) een aardbeving plaats van 5,8 op de schaal van Richter. Dit gebeurde om 06:52 UTC, dus slechts.enkele uren nadat ik op 13.900 kHz die vreemde signalen gehoord/gezien had. 
Bij deze aardbeving raakten 170 mensen gewond en er werden ongeveer 16 dorpen vernield (PressTV, vandaag). Toen ik vanmorgen opstond was het signaal verdwenen en tot op dit moment is het niet opnieuw verschenen...

Het is uiteraard moeilijk een oorzakelijk verband aan te tonen tussen de vreemde signalen en deze matige aardbeving (althans in vergelijking met andere aardbevingen), maar bij geheimzinnige projecten, die ook nog eens geëxploiteerd worden door het leger van een land dat niet vies is van valse-vlag-operaties en oorlogen op basis van leugens, valt dit niet uit te sluiten.

Mocht er iemand zijn die me meer kan vertellen over het mysterieuze signaal, dan hoor ik dat graag!

1 opmerking:

Anoniem zei

(On)natuurlijke aardbeving in Iran vanochtend..2
Er zijn diverse aanwijzingen aangaande HAARP zou kunnen worden gebruikt als wapen. Echter ben ik daar vrij sceptisch over als zoiets zal kunnen bestaan. Natuurlijk zijn de wonderen de wereld nog niet uit, en al zeker niet dat was Amerika allemaal uitspookt waar wij nog geen weet van hebben. HAARP installaties staan al in vele landen al zoals; Engeland, Australië en Alaska en zo nog meer over de gehele wereld.

Echter zijn er wat bedenkingen bij het geheel waar ze de HAARP voor gebruiken, en dat laatste heeft mij aan het denken gezet van een eerdere artikel over (On)natuurlijke aardbeving in Iran vanochtend.. Op de eerste plaats wordt alles uit belastinggelden betaald, ook dit zet je aan het denken. Dan zie je ook een andere tegenstrijdigheid, hoofddoel HAARP is fundamenteel wetenschappelijk onderzoek van het bovenste gedeelte van de atmosfeer, ook bekend als de ionosfeer. Vreemd dat er dan ook beschreven wordt dat dit ook voor andere doeleinde gebruikt wordt wat totaal niet eens met ionosfeer of atmosfeer te maken heeft. Gezien dat ineens verborgen en na veel zoeken ineens ook de US Air Force, de US Navy ermee te maken heeft. Dan kom je ineens achter meer zaken, wat in verband staat met HAARP zoals DARPA.

DARPA's missie is om te handhaven militaire technologische superioriteit van de VS te voorkomen technologische en verrassing van het benadelen van hun nationale veiligheid. Ze maken ook technologische verrassing voor onze tegenstanders. Maar ik wil even terug gaan naar het volgende. Een alternatief is het gebruik van een fluxgate 3-assige magnetometer naar vector een 3D-flux, en de magnetische koers is afgeleid van de flux op een vlakloodrecht op de zwaartekracht, waardoor voor immuniteit tegen stampen en rollen. Iets waarmee je kan voorkomen dat het gaat rollen of stampen, kan je ook omdraaien naar tampen en rollen. Alleen brand er dan alleen nog de vraag, waarom hebben ze dat dan ook niet gebruikt in Irak?? Of waarom gebruiken ze dat ook niet tegen Afghanistan. Haïti is daarbij dan ook een ander verhaal, gezien dat de bevolking smeekte dat Amerika het land moest overnemen. Dit laatste is tot heden nog niet gebeurd, terwijl de deur openstaat. Dus waarom zouden ze een aardbeving los laten op Haïti.

Nou dan komt nu de aap uit de mouw, gezien dat Haiti ongelooflijk veel grondstoffen heeft. Haïti is rijk aan koper, mangaan, goud, zilver, metalen, lignite, ijzer, lood, zink, nikkel zwavel, marmer, kalksteen, bauxiet, aluminium, Diamant en de klapper op de vuurpijl OLIE. Op dit moment is de VS bezig om Haïti te veroveren en te bezetten, dit onder het mom van hulpverlening aan de slachtoffers van een zware aardbeving. Ook ditmaal komt er een aap uit de mouw, zeg maar gerust een gorilla!

En ja zeker is HAARP ingezet, de mooiste schoonste oorlogvoering zoals verovering van een land dat zo ongelooflijk veel grondstoffen bevatten. Waarom is de bevolking nog niet geholpen, waarom slapen al die mensen bijna een jaar nog steeds onder een zeil. Waarom hebben maar 2 landen het hulp geld overgemaakt, waarvan maar 2% is gebruikt. Kijk dit zijn dingen die je dan aan het denken zet.