maandag 4 mei 2020

Paus Maledictus is zijn streken nog niet verleerd

Ex-paus Maledictus (officieel Benedictus XVI, in burgertermen Joseph Ratzinger, ook wel eens bijgenaamd "Nazinger" of Paus Rat) blijft nog steeds op hetzelfde aambeeld hameren: het homohuwelijk (en natuurlijk: homosexualiteit) is slecht, en uiteraard ook euthanasie en abortus, en de productie van mensen in laboratoria (zie het Nationaal Dagblad van vandaag).
Het is zo jammer (en inconsequent) dat hij intussen wel uitgebreid gebruik blijft maken van andere moderne uitvindingen, zoals de boekdrukkunst, televisie en radio - eigenlijk zou het beter zijn om van 'misbruik' te spreken, want papierverspilling en ethervervuiling).

Het grote gevaar voor "de kerk" (dat wil zeggen de Rooms-Katholieke secte) schuilt -volgens Maledictus- in een "wereldwijde dictatuur van schijnbaar humanistische ideologieën". Eerlijk gezegd vind ik hem en de apert onchristelijke ideologie van de RK Secte, die -vanaf het tweede concilie van Nicea- duidelijk niets begrepen heeft van de boodschap van liefde die de eerste christen Jesus Christus gebracht heeft, een veel groter gevaar, en niet alleen voor "de kerk", maar voor de hele mensheid.

Die houding van de kerk van Rome blijkt onder andere ook uit het enthousiasme waarmee hoge kerkelijke figuren wapens zegenden van soldaten die ten oorlog trokken. Trouwens ook de vanzelfsprekendheid waarmee de RK hiërarchie steeds de kant heeft gekozen van dictators, zolang ze -uiteraard- de katholieken maar met rust lieten...

Geen opmerkingen: