vrijdag 17 juni 2005

Blub, blub, blub-die-blub...

Ik ben werkelijk benieuwd hoe Zalm zich hier uit zal proberen te lullen. Volgens hem gaat het steeds beter met de Nederlandse economie (hoewel hij dat steeds meer in het Andalusisch zegt: 'mañana'), maar ondanks alle leuke beloften van deze schaapachtig lachende vis meldde het CBS gisteren dat in april dit jaar, voor de vierde achtereenvolgende maand, de 'binnenlandse consumptie 0,5% lager was' in vergelijking met april 2004. (gelezen in het Brabants Dagblad van vandaag).

Wat hebben we nou aan een minister die niets anders kan dan ons valse beloften doen (net zoals trouwens het hele balkenkabinetje bol staat van holle frasen en loos gezwets)?
Het enige voordeel van dit soort 'regeringen' is dat steeds duidelijker wordt welke partij(en) wél goede plannen heeft (hebben). Te hopen is dat de kiezers zich dat tegen de volgende verkiezingen nog herinneren, en dat ze zich niet vlak voor de verkiezingen laten paaien door een plotseling ontdekt potje, waardoor (bijv.) de belastingen omlaag kunnen.

Geen opmerkingen: