maandag 20 juni 2005

Nieuwe Vaticaanse propagandaterreur

Afgelopen zaterdag is er in Madrid een demonstratie geweest van tienduizenden dombo's, die zich door de RK-propaganda hebben laten oproepen om te demonstreren tegen het homo-huwelijk, waarvoor het Spaanse parlement enkele maanden geleden al een voorstel goedkeurde (El Periódico van gisteren).

De feitelijke achtergrond is natuurlijk wel duidelijk: wanneer het homohuwelijk door de wet wordt toegestaan, trouwt natuurlijk iedereen homo-matig, want dat moet wel veel leuker zijn dan een hetero-huwelijk (kun je nagaan hoe ver die ayatollahs uit Rome van de werkelijkheid afstaan). Aangezien homo's geen kinderen kunnen krijgen, komen er ook steeds minder mensen die nog (zij het vaak slechts formeel) lid zijn van de RK kerk, waardoor het Vaticaan ook steeds minder inkomsten gaat krijgen. Stel je voor, dan moeten al die zwartrokken, pedofielen en andere uitvreters zelf ook iets gaan doen voor de kost - overigens niet ten nadele gesproken van de talloze priesters die hun alleluja-activiteiten combineren met zinnig sociaal werk.

Hetzelfde geldt als wat ik verleden week al zei na het door toedoen van de pauselijke kliek mislukte referendum in Italië: het wordt hard tijd dat de paus met zijn medeplichtigen nu daadwerkelijk gevangen wordt gezet. Wat denkt deze soepjurk wel? Het Vaticaan is notabene de laatste dictatuur in Europa, het hoort niet bij de EU en heeft al helemaal geen jurisdictie in Spanje.

Het wordt trouwens ook hard tijd dat de Spanjaarden (en anderen) die nog steeds aan de leiband van het Vaticaan lopen eens voor zichzelf gaan denken. Voordat Franco met zijn opstand tegen de wettige regering begon, was de RK kerk in Spanje alleen in naam aanwezig. Franco heeft enthousiast gebruik gemaakt van de pauselijke steun bij zijn opstand tegen de 'linkse' regering van de Spaanse Republiek...

Geen opmerkingen: