zaterdag 25 juni 2005

BSE in de USA..

Ik hoorde op de radio dat er nu een tweede BSE-geval is opgedoken in de VS.

Wat ik zo jammer hieraan vind, is dat deze ziekte in de VS vooral riskant is voor de -iets slimmere aanhangers- van de Democraten, omdat Republieken te weinig hersenen hebben, om vatbaar te zijn voor de ziekte...

1 opmerking:

Anoniem zei

Hoe zou dat hier in Nederland zitten?

De meesten die zich *democraat* noemen, zijn eigenlijk onverlicht despoot en *republikein* wordt hier gezien als een hobby zonder consequenties.

Daarnaast bestaat een groot deel van de bevolking uit *confessionelen*, vaker wél dan niet van fundamentalistische domheid en anders behoren ze wel tot de zuivere hypocrieten of de formele onberekenbaren. Deze groep als geheel kenmerkt zich door uitermate onbestemd zwabberig gedrag, maar dat ligt waarschijnlijk geheel aan de wispelturigheid van hun volksmisleiders (die worden namelijk geleid door een valse premisse dat de linkerhand niets weet van de handelingen van de rechterhand en omgekeerd).

Laten we niet de club van de *liberalisten* vergeten, een fraai geklede bende die erop gericht is te zorgen voor de bevrijding van ons geld, helaas enkel te hunner eigen faveure. Ook in deze groep is een verdeling aan te brengen, maar die is futiel, aangezien ze slechts de manier zou aangeven waarop de bendeleden hun streven uitvoeren, subtiel of met grof geweld (en alles daar tussenin).

Dan hebben we hier te lande nog *monarchisten*, verdeeld in blinde adepten en soap-behoeftigen.

Volgens mij kan dit lijstje moeiteloos aangevuld worden met andere vormen van *kippigheid* en *monomanie*.

En daarnaast is er dan ook nog een uitermate kleine minderheid van *wéldenkenden*, die zich het liefst verre van het geblaat van bovenstaanden zouden willen houden, maar daar uit gebrek aan botheid, en geleid door een gevoel voor rechtvaardigheid en juistheid (vergeef me de overlapping in beide begrippen), niet aan toe kunnen geven. Zij lopen volgens mij het grootste gevaar, aangezien zij van lékker én gezónd houden, maar wellicht te goed van vertrouwen zijn aangaande de herkomst van hun voeding. Dit alles natuurlijk slechts als de verspreiding van de ziekte inderdaad samenhangt met de consumptie van besmet materiaal in combinatie met de hoeveelheid gebruikte hersencellen.