vrijdag 3 juni 2005

Godverdomze!

De schijnheilige gemeenteraad van Staphorst ('witgepleisterde graven' zou hun Here Jesus de raadsleden genoemd hebben) heeft met ruime meerderheid een verbod op openbaar vloeken in de Algemene Plaatselijke Verordening opgenomen. Hiermee zou een 'signaal [..] tegen taalverruwing' worden afgegeven.

Waarom maken ze zich niet druk over de aperte leugens die door de overheid (voor een groot gedeelte ook van schijnheilige hallelujah-komaf) de wereld ingestuurd worden? Tegen de chantage-praktijken van Balk & Co met betrekking tot de 'Europese grondwet'? Tegen minister Verdomd die zich alleen maar bezig houdt met steeds te herhalen dat 'de herberg vol' is en dat daarom op de meest walgelijke manieren mensen een enkele reis naar de verdoemenis krijgen opgelegd. Dát zou zinnig zijn, maar niet dit soort anti-vloek regeltjes van een stelletje ongrondwettelijk opererende zeikerds.
Nondedju!

Waarom menen zij dat ze de regels van hun god kunnen en moeten opleggen? Laat die god zelf maar eens iets doen als hij dat nodig vindt! Misschien Staphorst straffen met een wolkbreuk van enkele dagen...
Sakkerdenondedju!

Geen opmerkingen: