zondag 6 november 2005

Hoeveelste onzorgvuldigheid van Balk & Co.?

Plotseling zit er een gaatje in het raam van de werkkamer van minus-ter Verdonk. Meteen begint de propaganda-machine te draaien en voordat er nog enig onderzoek is gedaan wordt in de pers al breed uitgemeten dat er geschoten is op de minus-ter (volgens RTL Nieuws zou deze 'informatie' afkomstig zijn van 'Wapenexperts van Defensie'), die 'aangeslagen' ergens anders gaat werken (als je tenminste het uitdenken van enge plannetjes 'werken' kunt noemen).

Nadat enkele dagen lang de bevolking overtuigd is van de terroristische dreiging in Nederland (tenslotte was het een dezer dagen ook een jaar geleden dat Theo van Gogh op lafhartige wijze vermoord werd) blijkt uit onderzoek van het Nederlands Forensisch Instituut dat het gat niet door een kogel ontstaan kan zijn. Wat wél de oorzaak was, is nog niet vastgesteld, dus de propaganda-machine kan nog even doorgaan met het bedenken van enge zaken.

Zou Balk zich niet afgevraagd hebben of het wellicht het priemende oog van zijn god was dat woedende blikken door het raam van Verdonk geworpen had?

Achteraf is het nog een wonder dat de betreffende ruit niet ook spontaan verdwenen is (of misschien in duizenden onreconstrueerbare stukjes uiteen is gespat), net zoals het op mysterieuze wijze in het niets opgeloste fotofilmpje uit Srebrenica of het onverklaarbaar ontvreemde dossier van de Pakistaanse nucleaire spion Khan - en net zoals eigenlijk de e-mail van Mohamed B. verdwenen is omdat de betreffende dienst er per ongeluk (?) niet aan gedacht had zijn e-mail box bij Hotmail leeg te halen voordat deze volgens Microsoft-procedure na twee maanden zonder gebruik gewist werd.

Na deze en andere geheimzinnige verdwijningen, en ook bijv. nadat er sterke aanwijzingen lijken te zijn dat de Hofstad-groep in ieder geval een handgranaat had gekregen via de AIVD, begint het er steeds meer op te lijken dat het Nederlandse regime ook eens grondig doorgelicht en gedesinfecteerd moet worden. De dreiging die van deze -als regime alleen al desastreuze- club uitgaat doet niet onder voor die van het zogenaamde 'internationale terrorisme'...

Geen opmerkingen: