zondag 18 november 2007

Zijn wij de bedrogenen of zij?

Er zijn nog steeds mensen die volhouden dat de aanslagen van 11 september (en ik bedoel die van 11 september 2001, niet die van 11 september 1973 toen met de hulp van de CIA en met goedkeuring van de kapitalistische wereld de poging om in Chili een nieuwe samenleving op te bouwen onder de inspirerende president Salvador Allende in bloed gesmoord werd) gepleegd werden door de fundamentalistische terroristen van Al Q'aida.

Ikzelf heb dat vanaf het begin niet geloofd (zoals je kunt zien in wat ik in die tijd in mijn weblog schreef) en gelukkig zijn er meer mensen die intelligent genoeg zijn om zomaar niet alles te geloven wat gezegd wordt door degenen die zich beschouwen als onze meerderen.

Al enige tijd wordt er gewerkt aan een film die diverse bewijzen levert die aantonen dat de officiële versie volstrekt niet klopt. Enkele dagen geleden is de definitieve versie van deze documentaire (Loose Change - Final Cut) uitgebracht. Versie 2 ervan is op internet te zien.

Michael Moore publiceerde in 2004 zijn film Fahrenheit 09/11, waarin hij het onderwerp in een breder kader behandelt.

En zojuist heb ik een presentatie (nieuwspraak voor "lezing") gezien en gehoord van de architect Richard Gage, woordvoerder van Architects and Engineers for 911 Truth waarin hij andere bijzonderheden biedt over de aanslagen, die echter tot dezelfde conclusie leiden: de officiële versie is geen cent waard en staat vol leugens. De lezing, How the Towers Fell, duurt bijna 2 uur en is ook via het internet te bekijken.

Deze (en vele andere) documentaires (alsmede talloze publicaties) over dit onderwerp worden dringend aanbevolen aan degenen die nog steeds de officiële versie geloven, maar ook aan degenen die weten dat de waarheid niet iets is wat we gewoonlijk aantreffen in de gelijkgeschakelde media van de kapitalistische wereld.

Geen opmerkingen: