dinsdag 30 mei 2006

Christenen liegen...

Althans als George Double-Me Bush een christen is. De Morgen citeerde vandaag uit een artikel in the Independent, die meldde dat de FCC (de Verenigdestaatse Federal Communications Commission, de club die bijvoorbeeld controleert of er op de radio of TV geen woorden als "fuck" gebezigd worden) een onderzoek is begonnen naar tientallen valse nieuwsberichten die Bush in scène heeft laten zetten en heeft laten uitzenden door televisiezenders.

De niet-commerciële organisatie Centre for Media and Democracy had ontdekt dat in het afgelopen jaar tenminste door 77 Verenigdestaatse TV-zenders valse nieuwsberichten waren uitgezonden, terwijl in geen van die gevallen een bron gemeld werd.

Een van die berichten toonde bijvoorbeeld een Iraakse Verenigdestater die Bush hartelijk dankte na de val van Bagdad (in 2003).

En dit soort leugenachtige geldwolvige machtswellustelingen meent dan het recht, of zelfs de plicht, te hebben om te waken over de mensenrechten in de hele wereld... Turbo-doorspoelen dat soort herboren christenen.
Of misschien kunnen ze opgesloten worden in een bijbelkliniek. Ze kunnen daar worden gehersenspoeld en mogen de kliniek pas verlaten, wanneer ze zich écht full-time houden aan de leer van Jezus, hun grote profeet...

P.S.: Het is op zich niet vreemd dat christenen liegen, het zijn tenslotte toch ook een soort mensen. Wat wel vreemd is dat Bush, die zich zo vaak laat voorstaan op zijn christen-zijn, zich zo kolossaal weinig aantrekt van zijn heilige boek...

Geen opmerkingen: