dinsdag 30 mei 2006

Je zou maar kind zijn...

... en je woont in een land waarin een partij met de misleidende naam Naastenliefde, Vrijheid en Diversiteit probeert kinderporno en seks tussen volwassenen en kinderen te legaliseren. Vanaf morgen zal dat het geval zijn, want dan wordt die partij opgericht. (Noordhollands Dagblad, vandaag)

Het bestuur van deze club, die eigenlijk Eigenliefde, Onderdrukking en Dierlijkheid zou moeten heten, heeft nauwe banden met Martijn, de belangenorganisatie voor pedofielen.

Tja, deze club heeft natuurlijk alle recht om zijn mening te uiten; dat hoort bij vrijheid van meningsuiting. Maar ik hoop dan wel dat er dan ook een gepast antwoord komt van mensen die de zaken wel in de juiste proporties zien.

Het is in ieder geval zelfbedrog om te denken dat seks tussen volwassenen en kinderen vrijwillig plaatsvindt, plaats kán vinden. In veel gevallen is seks tussen volwassenen niet eens vrijwillig, maar in verband met kinderen is het nog veel makkelijker om kinderen voor de gek te houden of te lijmen. Wanneer je een volwassen vrouw (chargerend) nog moet lijmen met een bontjas, kun je een kind al meelokken met een ijsje. En ja, kinderen zijn inderdaad nieuwsgierig, ook naar seks, maar dat is toch iets anders dan door een volwassene 'ingewijd' te worden.

Tussen ongelijkwaardige personen (zoals tussen patiënten en artsen, geestelijk zieken en verplegers, tussen een diep-bijgelovige vrouw
en een pastoor en uiteraard tussen kinderen en volwassenen) kan nooit een gelijkwaardige relatie bestaan.

Het is heel lullig wanneer je denkt dat je alleen maar gelukkig kunt zijn door seks met kinderen, maar dan moet je toch maar aan iets anders denken. Het zou wat zijn als je zomaar aan je behoeften mag toegeven, omdat je die behoeften nu eenmaal hebt. Stel je voor dat ik elke vrouw mag lastigvallen, omdat ik daar zin in heb (of dat dan in vrijheid gebeurt of niet, daar moet ik dan nog maar een ontsnappingsclausule voor bedenken).

De wetgever is heel duidelijk: seks met dieren is op grond van de ongelijkwaardigheid niet toegestaan (ofschoon de wetgever ook een beetje behoorlijk scheel is, want een boer mag rustig beesten intiem betasten om ze te bevruchten - maar dan gaat het natuurlijk om handel = geld, en dan tellen dierenrechten weer niet). Ik wil daarmee niet zeggen dat kinderen dieren zijn (ook al zijn er exemplaren bij die zich soms beestachtig gedragen), maar ze zouden minstens recht hebben op bescherming van hun integriteit - en dat omvat ook bescherming tegen uit-hun-nek-lullers die een grote mond hebben over "vrijheid" en zelfs over "naastenliefde". Hoe bedenken ze het in kotsnaam?

En wat die "diversiteit betreft": waarom proberen ze zich niet te diversifiëren met een gat in een deur of muur, of met een stofzuigerslang: die kunnen weliswaar ook niet vrijwillig kiezen voor dit soort activiteiten, maar zullen er in ieder geval ook niet fysiek of psychisch onder lijden...

Geen opmerkingen: