dinsdag 20 januari 2009

En die denken werkelijk, dat er iets zal veranderen... (overgenomen artikel)

Dit artikel, geschreven door Freeman, is vandaag gepubliceerd in blog Alles Schall und Rauch."Change we can believe in," een goeie grap!


Obama, bij het afleggen van zijn ambtseed, omringd door zijn companen, die zich doodlachen, omdat er weer een van hen de rol van president overneemt, en de brave mensen denken, dat het met hem beter zal gaan en dat er iets zal veranderen... ha, ha, ha! Geweldig, zoals die zich laten verneuken!

Op 23 juli 2008 bezocht Barack Obama, alias Barry Soetoro, de stad Sderot Israel. Hij maakte deze lange reis voor een verkiezingsoptreden om enkele joodse stemmen te winnen in de VS. Hij heeft zich niet in het door Israel belegerde Gaza begeven, ofschoon dat slechts enkele kilometers verder was. Siderot werd door de machtige zionistische mediamachine in de VS als het grootste slachtoffer van de speelgoedraketten van Hamas gepresenteerd. De verroeste raketten in de coulissen zien er echt heel bedreigend uit.

Omringd door de oorlogsmisdadigers Tzipi Livni, Ehud Barak en Evi Dichter, heeft hij bij deze toespraak respect betuigd aan zijn zionistische controleurs en het gebruikelijke bla-bla-geslijm uitgekraamd. ...
Amerika is een vriend en bondgenoot, Hamas zijn terroristen, Israel heeft het recht zich te verdedigen, Iran mag geen atoomprogramma hebben, enz. Nu weten we, waarom de nieuwe president marionet de laatste drie weken geen enkel kritisch woord tegen Israel gezegd heeft over de slachtpartijen in Gaza, hij is ook een zionist.

Met hem zal er niets veranderen,
"the show moordpartijen must go on!"

Palestijnen en verplegers rennen voor hun leven, wanneer een Israelische luchtaanval met fosforbommen op zaterdag 17 januari de VN-school in Beit Lahia in het noorden van de Gaza-strook treft. Op dit moment bevonden zich 1.600 burgers in het gebouw, die daar bescherming gezocht hadden tegen de oorlog.

Een onderzoeksteam van Amnesty International bevestigt dat Israel boven dichtbewoonde gebieden in de Gaza-strook fosforbommen afgeworpen heeft. Er zijn niet te loochenen bewijzen voor het gebruik van witte fosfor, wat verboden is. Er zijn nog steeds brandende fosforresten en granaatsplinters, zegt AI.

Wie heeft deze bommen en alle andere dodelijke wapens, die tegen burgers ingezet worden, aan Israel geleverd? Dat is de VS-wapenindustrie in opdracht van de VS-regering, met toestemming van het VS-parlement en met instemming van senator Obama.

Nu wordt er een eenzijdig wapenembargo tegen Hamas geëist, maar niet tegen Israel. Maar wie is de oorlogsmisdadiger die 1.300 burgers vermoordt heeft?

Ik ben toch wel benieuwd of Barry nu een soortgelijk bezoek aan Gaza gaat brengen om met eigen ogen te zien wat voor een gruwelijke vernietigingen en massamoorden er gepleegd zijn tegen de Palestijnse bevolking, met echte Amerikaanse raketten, bommen en granaten, die met zijn toestemming aan Israel geleverd zijn.

De waarheid over de moordpartij in Gaza:

Tzipi Livni zou de Oscar moeten krijgen voor de meest schaamteloze leugenares.

Barack Obama is, alleen al door zijn stilzwijgen en zijn eenzijdige positie aan de zijde van Israel, medeverantwoordelijk voor de genocide in Gaza. Nog maar net is de ene leugenaar en moordenaar afgetreden, en de volgende is er al om verder te gaan.

Zijn slogan zou moeten luiden:
"Change we can't believe in."

Geen opmerkingen: