zondag 18 januari 2009

Optreden gemengd kinderkoor afgezegd (ingezonden artikel)

Met onnoemelijke vreugde doen de verzamelde wereldlijders Buts, Rijst & Rumspel, Dolma, Tziki & Wartak, Sardoníé, Merkeloos & Bruine Blaar, Balk, Verhaard & Rauwpoot, sprekend namens veel andere zultige staatskoppen, volksmisleiders, diktatoriale zalven en massamoordenaars u weten, dat de aangekondigde optredens van het 333 leden tellende kinderkoor Kantoj Pacamaj (vredelievende gezangen), waarvan de repetities enkele weken geleden gestart waren, geen doorgang kunnen vinden, omdat door het gericht afvuren van fosfor- en splintergranaten alle palestijnse koorleden en hun bijbehorende familieleden in het orkest verbrand, in stukken gesneden of op een andere pijnlijke manier aan hun terechte einde zijn gekomen.
Uit informatie van uiterst betrouwbare bron (u herinnert zich vast de massa-vernietigingswapens) hadden wij namelijk vernomen dat deze 321 en hun familie terrodingesen waren of het later onomstotelijk zouden zijn geworden (het zit gewoon in de genen van dat volk, wie wil dan nog meer bewijs).

De 12 resterende koorleden, van israelische komaf, zijn dermate getraumatiseerd (wat bezielde hen überhaupt om zich te verbroederen met deze minderwaardige ondersoort van mensen), dat ze zwaar gedrogeerd zijn afgevoerd naar het kamp Guarani-baai of een ander soortgelijk herstellingsoord, waar Verhaard en Merkeloos namens ons psalmerend toezicht houden op de gewenste sadistische spelletjes die Buts en Rijst daar vanaf volgende week voltijds kunnen en zullen gaan uitvoeren. Dat alles natuurlijk uitsluitend met het doel om 12-maal "de oorlog uit het kind te halen", zoals dat eerder zo treffend geformuleerd werd.

(klik hier voor een 'animated' versie van deze afbeelding)

Op het nu vervallen programma stonden fragmenten van het hooglied (toegeschreven aan de waanwijze salamono) en andere oud-bijbelse kantates in moderne toonzetting, maar daar zat de wereld echt niet op te wachten, dus kunnen wij met een gerust hart en open vizier konstateren, dat wij u allen een dienst hebben bewezen, omdat u nu niet naar dit optreden hoeft te komen en daarmee zomaar een extra vrije dag krijgt.


U begrijpt natuurlijk ook dat van teruggave van het door u betaalde geld voor uw kaartjes geen sprake kan zijn, aange­zien het zogenaamde goede doel waarvoor u het neertelde (Amnesie Interklassikaal), in feite een mantelorganisatie was van het wereldterrorisme. Wij begrijpen dat u misleid bent en dat u van harte instemt met de aanwending van uw betaling, juist voor de bestrijding van dat terrorisme door ons, beschermers van het enig juiste gedachtegoed.

Is getekend,
Buts en Rijst, namens de rest van de bende.Onvoorstelbaar hoe hufterig deze malloten omgaan met de opzettelijke bloedbaden die Israel de afgelopen drie weken in de Gaza-strook aanrichtte onder het slaken van kreten als:
Dit is pas het begin en (niet te vergeten) Wij houden pas op als de laatste hand die een Qassam Qola-blikje kan gooien, is gescheiden van de arm die het werpen doet en het hoofd dat de beweging bedenkt.

En dan te bedenken dat het merendeel van dat volk (zowel Israel als de hierboven genoemde malloten en hun adepten) zich daarbij verschuilt achter hun goden en wat er namens die verzinsels bij elkaar geschreven is. Walgelijk. Allemaal vervolgen wegens oorlogsmisdaden en vergrijpen jegens de mensheid, ook diegenen die 'alleen maar' ervoor gezorgd hebben, dat Israel zo afgrijselijk ongegeneerd zijn gang kon gaan, eigenlijk al zestig jaar.

Pintor Murales

Geen opmerkingen: