vrijdag 16 januari 2009

Er ís een oplossing voor het probleem Israel

De internationale gemeenschap moet alle banden met Israel verbreken, en als de Verenigde Staten dat niet doen, moeten ook de VS internationaal geïsoleerd worden. Er moet beslag worden gelegd op alle bezittingen van de staat Israel, óók buiten Israel. Dit beslag moet ook gelden voor de persoonlijke eigendommen van iedereen (politici, lobbies, enz.) die de zionistische kolonisatie van Palestina steunt en gesteund heeft.

Deze bezittingen moeten geveild worden en de opbrengst moet worden gebruikt om de gedeporteerde Palestijnen naar hun eigen land te laten terugkeren, hun te helpen aan goede woningen, infrastructuur en bestaansmogelijkheden. Een tegemoetkoming aan de nabestaanden van door de Israelische agressie vermoorden en aan degenen die daardoor invalide geraakt zijn is zeker
ook noodzakelijk.

Het land komt uiteraard onder Palestijns bestuur en heet weer Palestina. De Israeli's die in Palestina willen blijven, mogen dat, mits het Palestijnse bestuur daarmee instemt.

En tenslotte moeten de Verenigde Staten onder curatele gesteld worden om te voorkomen dat ze ooit nog direct of indirect een oorlog veroorzaken of ondersteunen, waar ook ter wereld.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Yeah, als dat zou kunnen :)))

Anoniem zei

Tjee.

Ik zag een TV uitzending van de V.A.R.A. waarin men probeerde het moment waarop het fout ging tussen Palestijnen en Joden te achterhalen. Het programma leek me redelijk objectief. De schuld (niet het moment waarop het fout ging) werd bij Hitler gelegd, die door de jodenvervolging ook indirect het probleem met de staat Israel heeft veroorzaakt. Recht op een eigen land. Dat had dan wel een land zonder mensen moeten zijn voor mensen zonder land.

Maar goed. Weet ge wel wie verantwoordelijk was voor het het feit dat Adolf een volksmenner is geworden? Dat was de directeur van de kunstacademie die vond dat A.H. te weinig talent had en hem niet toeliet. Had hij dat wel gedaan, dan was Adolf Schickelgruber een slecht en onbekend kunstschilder die mopperde over de lage BKR regeling geworden...

Ik denk dat het goed is dat die directeur nu eens met naam en toenaam wordt genoemd!

En als Judas die vermaledijde kus niet had gegeven en het verraad niet had gepleegd, hadden we vermoedelijk niets meer van JC te N vernomen.

Altijd worden de verkeerde lieden verantwoordelijk gesteld ;-))))) en wij zitten met de gebakken peren...